کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همه دوستهای عزیزم با تشکر از همه کسانی که با ثبت سفرنامه به ما کمک کردند مخصوصا دوست عزیزی که نقشه آنکارا با مشخصات برای ما قرارداده بودند
من هم برنده لاتاری بودم وبرای مصاحبه به آنکارا رفتم ووظیفه خودم دونستم که یه سری مطالبو براتون بنویسم
1.من وقت دکتر اونگان گرفتم وبه خاطرش مجبور شدم که یه هفته زودتر برم آنکارا در صورتیکه اصلا برگه وقتمو نگاهم نکرد ومن اشتباه کردم در ضمن مطب دکتر به هتلهایی مثل ددمان وارگن والیت وبیوک آرشان وازیلهان وبست وسترن ورویال دور نیست وخودتون با رفتن به خیابان تونالی ورفتن به پارک کوقولو پارک میتونید راحت کارمدیکالو انجام بدید اونجا فارسی هم بلدن و نیاز به پرداخت هزینه برای این کارا به کسی ندارید فقط کار مهم تهیه نقشه هست که توسایت هست
2.من هتل ددمان بودم بد نبود من بلیطمووهتلو ازآژانس تشریفات پاسداران نبش دشتستان پنجم گرفتم که تقریبا برای اتاق دابل از ما161دلارگرفت که 41 دلار اضافه مثلا خانم مرادی با مرادی تور به ماگفت میتونسته با 120 دلار همینجارو بگیره پس به این آژانس اکیدا مراجعه نکنید
3.من یک هفته توآنکارا بودم که شنبه رو رفتم قونیه که خوب بود مراکزخرید مثل آنکامال وآک بابا تو چهارراه تونالی وفروشگاه مترو کیزیلای تو بلوار آتاتورک مرکزخرید زیر مسجد کجاتپه نزدیک هتل بیوک آرشان وشعب ال سی دبلیو روبروی دکتراونگان رفتم که بد نبودن غذا خوری هم به نام آس پاوا که خوبه تو خ ای سته رفتم شعب مکدونالد و کی اف سی هم زیاده
4.روز مصاحبه استرس نداشته باشید اگه رشته خاص دارید مثل برق یا سربازی رفتید یا کار دولتی یا مسافرت زیادکلیرنس شامل حالتونه فقط یه چیزی بگم که زیر مجموعه پزشکی که طرحشونو تو دولت گذروندن ناراحت نباشن چون من اینجوری بودم و کلیرنس شامل حالم نشد واینکه پرینت حساب کافیه واسپانسر نیازی نیست اگه فرمایه اولیه وثبت نام اشتباه صورت بگیره احتمال رد شما وجود داره در ضمن دیپلمه فنی حرفه ای رو مثل اینکه قبول ندارن وخیالتون راحت خیلی مصاحبه راحته فقط حتما 15 روز قبل مصاحبه مدارکتونو برای سفارته آمریکا بفرستین وگرنه مصاحبتون 1 روز عقب میفته کارت هتلو روز مصاحبه ببرید من هتل ارگنو بعداز ددمان گرفتم سینگل شبی 30 دلار که خوب بود وراضی بودم
5.بعد از اخذ ویزا 2روز طول کشید که اومد دمه هتل فقط حتما مشخصات ویزارو چک کنید موردی اشتباه نباشه که باید برگردید دوباره آنکارا براتون آرزوی موفقیت دارم درمورد بلیط هواپیما اگه تو کلاس خودتون جا بود تا 100بارو مسئولش گفت میشه بدون جریمه تاریخو عوض کرد من این کارو کردم وپولم ندادم سیم کارت ترکسل 50 لیری اعتباری بخرید به خونه زنگ بزنید بعد بگید اونا به شما زنگ بزنن Smile

پیام‌های این موضوع
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط sasaj58 - 2008-05-18 ساعت 16:26
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط samad - 2008-05-18 ساعت 18:10
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط good - 2008-05-18 ساعت 18:24
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط mre - 2008-10-13 ساعت 20:58
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط sahary - 2011-06-05 ساعت 05:14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان