کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای زندگی در آمریکا از کدام شهر شروع کنیم؟
(2010-08-15 ساعت 14:24)babak2010 نوشته:  چنانچه از دوستان کسی در مورد زندگی در شهر نیویورک اطلاعاتی داره لطفا در این زمینه آگاهی رسانی کنند
با سپاس babak2010

من هرگز اومدن به نیویورک برای اقامته دائیم رو به کسی‌ توصیه نمیکنم حتا اگه پول برای خرید خونه و ماشین داشته باشید اما برایه گردش و تفریح شهر بدی نیست.اینجا شهری که سیاه پوستها و اسپنیش‌ها در اکثریت هستند و سفید پوستها در اقلیت.همه جاذبه این شهر از پای مجسمه آزادی در جنوب منهتن شروع میشه و به سمت شمال تا ضلع جنوبی یه سنترال پارک ادامه پیدا میکنه.از خیابان صدم به بعد، وقتی‌ به سمت شمال منهتن میرید منطقهٔ سیاه پوستها و در نهایت به خیابون ۱۲۵ منطقه یه هارلم میرسید که مرکز اصلی‌ یه سیاهپوست هاست.

تنها تا خیابون صدم منهتن شما میتونید مناطق خوش نشین و پولدار نشین و با کلاس نیویورک رو ببینید که اکثرا سفید پوست، تحصیلکرده و ثروتمند هستند.

باقی‌ مناطق مثل bronx در شمال و گوینس و broklyn در شرق کاملا جهان سومی بنظر میاند و اینجاست که میگی‌ تهران چه قدر قشنگتر از نیویورک .اینجا داشتن ماشین خیلی‌ مشکل ایجاد میکنه چون جای پارک پیدا کردن خیلی‌ سخته.اما خطوط مترو خیلی‌ زیاد و به راحتی‌ در دسترس.اما ایستگاه‌ها خیلی‌ کثیف و قدیمی‌ اند و بیشتر اوقات بویه ادرار رو حسّ می‌کنید اما در مناطق توریستی همه چیز تمیز تره.

یه اتاق ۱۵ متری در شمال منهتن یعنی‌ هارلم حدود ۱۰۰۰ دلار در ماه اجاره بهاشه،حمام و دست شویی و آشپزخونه مشارکتی . کلا اینجا شهر گرونی یه ولی‌ میگن کار بهتر میشه پیدا کرد.من خودم شخصاً دنبالش نبودام چون مشغول خوندن زبان هستم و تقریبا شش ماه که اومدم اینجا.

پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، sorena ، OverLord ، sohi ، maaref ، jan ، mml ، New York ، mary200 ، امیر مهاجر ، مانترا ، roeentan ، younes77 ، Hedieh20 ، Aries_son

پیام‌های این موضوع
ساکرامنتو - توسط hamed402 - 2015-07-16 ساعت 00:09
RE: برای زندگی در آمریکا از کدام شهر شروع کنیم؟ - توسط alireza.DKN - 2011-06-06 ساعت 05:36
ايالت يوتا - توسط iran azad - 2010-11-15 ساعت 01:37
مقایسه شهر های آمریکا - توسط mohsen324 - 2009-11-28 ساعت 14:00
بهترین شهر آمریکا - توسط erfanslash - 2013-03-26 ساعت 15:26
RE: بهترین شهر آمریکا - توسط آنی - 2013-05-25 ساعت 15:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان