2011-06-10 ساعت 19:32
(2011-06-10 ساعت 14:40)sare نوشته: فوری و مهمعزیزان یه بند 4 و متن زیرش رو هم اضافه کردم به سئوالاتم ، از راهنمائی همه سپاسگزارم
سلام به همه دوستان
یه مورد اورژانسی داشتم که ممنون میشم با توجه به اینکه مصاحبه من تو این هفته در ابوظبی هست ، دوستان با تجربه و مطلع راهنمائی ام کنن .
در ترجمه مدارکی که تهیه کردم ، اسپل نام یکی از والدین طبق گذرنامه قبلی ایشون با a نوشته شده و حالا که گذرنامه جدید صادر شده برای ایشون ، این اسپل با e بصورت خودسر توسط اداره گذرنامه (علیرغم نوشتن اسپل مطابق گذرنامه قبلی و تاکید بر این موضوع) نوشته شده و از اونجا که ایشون به خارج از کشور مسافرت خواهند داشت و شاید سری هم به سفارت آمریکا بزنن (دعوتنامه بعضی از اقوام) ، این سئوالا نگرانم کرده :
1- آیا من موقع مصاحبه باید این موضوع رو به آفیسر بگم و ایشون رو در جریان این تغییر بذارم ؟؟؟
2- آیا این موضوع در پرونده من مشکلی ایجاد می کنه ؟؟؟ و پروسه کلیر رو طولانی تر می کنه ؟؟؟
3- آیا باید ترجمه هارو عوض کنم ؟؟؟ (آخه الان که نمیشه کاری کرد ، من مسافرم!!)
4- آیا باید قبل از رفتن به ابوظبی موضوع رو برای سفارت بفرستم و پرینت ایمیل رو روز مصاحبه با خودم ببرم؟؟؟
در ضمن همونطور که استحضار دارید ، در فرمهای ارسالی نام ایشون رو مطابق پاسپورت قبلی نوشتم که حتی اگر فرصت باشه که ترجمه ها رو عوض کنم (که البته فرصت نیست) ، بازم مغایرت بین ترجمه ها و فرم ارسالی بوجود می یاد!
ممنونم از راهنمائی و لطف همه شما دوستان خوبم ، ارادتمند