کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-06-17 ساعت 17:57)Lamborghini نوشته:  
(2011-06-17 ساعت 17:26)WIKIMAN نوشته:  دوستان من بالاخره بلیط گرفتم. آنکارا - استانبول - نیویورک - لس آنجلس
تا نیویورک با ترکیش می تونم ۲ تا چمدون ببرم. ولی از نیویورک تا لس آنجلس با امریکن ایرلاینز باید برم که فقط می تونم یدونه چمدون ببرم.
حالا سوال اینه که چمدون دوم به نظرتون جریمه اش چقدر میشه ؟ (کیلویی چند؟) مشکلی به وجود نمیاد اگر من دوتا چمدون ببرم و جریمه اش رو بدم؟

سلام. سفر خیلی سختی میشه دوست عزیز. پرواز با سه توقف!

تو پست های قبلی دیدم که نوشتید پرواز با یک توقف میشه 1600. تاریخ سفرتون کی هستش؟ به نظرم بهتره کمی تو سایت ها بیشتر تحقیق کنید شاید بتونید شرکت هوایی دیگه ای رو پیدا کنید که مناسب باشه.

البته فکر کنم دلیل اصلی بالا رفتن قیمت، وارد شدن به High Season و بالا رفتن وحشتناک قیمت دلار هستش.

من کلا یک ماهه که آنکارام. پروازم در واقع ۲ تا توقف داره یکی استانبول که خیلی زیاد نیست در حد ۱ ساعت. یکی هم نیویورک که ۲ ساعت بود ولی خودم کردمش ۶ ساعت Big Grin بعدش هم لس آنجلس
حالا دوستان کسی در مورد چمدون ها که گفتم اطلاعی داره ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Lamborghini ، emankh101 ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، najibi ، California

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط WIKIMAN - 2011-06-17 ساعت 21:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان