(2011-06-19 ساعت 12:44)naeiji1974 نوشته:(2011-06-19 ساعت 12:17)Hornet نوشته:دوستان من با اين نظر مخالفم. بنظرم آفيسر با مطالعه اي كه قبل از مصاحبه روي پرونده انجام ميده و همينطور سئوال و جواب هايي كه ميكنه به اين نظر ميرسه كه كليرنس بخوريد يا خير . در كي سي سي پرونده افراد فقط از بابت كنترل فرم ها و اطلاعات ثبت نامي و نوع سفارت و ...كنترل ميشه و بوقتش فرستاده ميشه به سفارت مربوط براي مصاحبه. ببينيد شايد پرونده اي براي مصاحبه فرستاده شه سفارت ولي شخص متقاضي بهر دليلي ( مثلا عدم اطلاع از كيس نامبر و در نتيجه روز مصاحبه ، انصراف از پيگيري كار و ... ) اصلا روز مصاحبه به سفارت نره و اونوقت شما ميگيد پروسه كليرنسش خود بخود داره انجام ميشه ؟ منطقي بنظر نمي ياد . (سال قبل شخصي بوده كه نامه دوم دستش نرسيده بود و روز مصاحبه رو نفهميده بود كه بعد از چند ماه خود سفارت باهاش تماس ميگيره و بهش وقت جديد مصاحبه ميدند)(2011-06-19 ساعت 10:35)free_free نوشته: اگه دوستان دقت کنند تو چند روز اخیر دو نفر لیسانس فنی با سن بالای 30 سال که معاف بودن و حتی یکی دو تا سفر خارجی هم داشتن ، یکضرب ویزا گرفتن که قبلا غیر ممکن بوده...!!!!ضمن تشكر از free_free جون
تصور من این هست که پروسه کلیرنسن از ابتدای ارسال فرم ها شروع میشه و در ماهه ای آخر برای بیشتر برنده ها کامل میشه.....
حالا فرض کنید یک برنده در یک زمان خاص که جواب کلیرنس اون اومده میره مصاحبه و ویزا میگیره که ما اسمشو میذاریم ویزای یکضرب...!!!!
شاید اگر دکتر محمودی کیسشون 40000 بود روز مصاحبه یکضرب ویزا میگرفتن..بهر حال دیگه دارم به این نتیجه میرسم که کیس نامبر تاثیر خیلی کمی روی ویزا گرفتن و یا نگرفتن داره و پارامتراصلی زمان کلیرنس هستش.
همانطور كه قبلاً گفتم، مي توان در يك بررسي اجمالي از جدول 2010 به اين نتيجه رسيد كه روند كلير شدن (مانند روند كارنت شدن) در ماههاي آخر سرعت ميگيره.
و همانطور كه free_free عزيز فرمودند، اين ميتونه ناشي از اين باشه كه روند كلير از KCC شروع شده و در اين ماههاي آخر جوابش مياد.
نظر من : دليل كوتاه بودن كليرنس در ماههاي انتهاي پروسه لاتاري در اولويت قرار گرفتن كيس هاي لاتاريه چرا كه تنها كيس دريافت ويزايي كه محدوديت زماني داره و اكسپاير ميشه لاتاري هست و با علم به اين قضيه سازمان هاي مربوطه اين كيس ها رو در اولويت قرار ميدهند.
مهم ترين دليلي كه در طولاني بودن پروسه كليرنس بعضي افراد ميشه نام برد فقط و فقط نام خانوادگي در وهله اول و سپس نام فرده . نام هاي عام تر و تشابه اسمي ميتونه اين قضيه رو خيلي طولاني كنه
مثلا دكتر محمودي كه الان حدود 8 ماهه منتظره . من همكاري داشتم بنام محمدي كه ايشون هم 8 ماه كليرشون طول كشيد و مطمئنم افراد با نام هاي خاص تر پروسه شون خيلي كمتره . از دوستان مهاجرسرا كلير شخصي با فاميلي ايراني 43 روز طول كشيده و شخصي با نام سراجي 55 روز .
براي امتحان نام افرادي كه گفتم رو در google يكبار فارسي ( اگه يادتون باشه در فرم ها فارسي اسامي رو هم نوشتيم ) و يكبار انگليسي search كنيد ببينيد چند آيتم مياره و اونوقت ميتونيد مقايسه خوبي داشته باشيد. موفق باشيد
شايد ديدگاه ها مختلف باشه ولي نتيجه اينه كه ،ماههاي آخر كلير كمتر طول ميكشه

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز