کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها

[/quote]
دوست عزیز من همون اول نوشتم و معذرت هم میخوام که اینجا نوشتم ولی واقعا از صبح مغزم هنگ کرده یعنی بعد مصاحبه اگه خواستن تازه برم سوءپیشینه بگیرم مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟؟ و اگه زحمتی نیست میشه لینک همون قسمتی که دوستان متن انگلیسی رو گذاشتن برام بزارید رفتم اونجا ولی واقعا چشمام نمیبینه اینقدر که عصبیم آخه خیلی مطمئن به ما گفتن حتما لازمه و گفتن دوهفته پیش هم یه ایرانی اومده بود و سوءپیشینه ایران رو آورده بود و بهش ویزا دادیم ممنون از راهنماییتون
[/quote]

انقدر به خودت فشار وارد نکن دوستم، این پروسه را اگه با فشار و ناراحتی بخوای پیش ببری مطمئن باش روز مصاحبه کم میاری عزیزم
من سعی میکنم اون لینک را براتون پیدا کنم البته بچه های آنکارا و مدیران هم اگه بتونند یاری کنند ممنون میشم
عزیزم ما عکس هامون ایراد داشت و من فکر میکردم حتما با این اتفاق ردمون میکنه اما همون طور که میدونی جریان fbi check خوردن از قبل معلوم است کیس شما هم دو حالت بیشتر نداره یا fbi check خوردید که بهتون میگه وقتی کلیر شدید بیارید یا نخوردید که اصلآ براش مهم نیست ،پس اینقدر نگران نباشید
در این حال که سعی میکنم لینک را براتون پیدا کنم اما یک پیشنهاد دیگه هم دارم با اینکه زیاد فرصت نیست و ممکن است نرسید اما یادم میاد یک بار که برای برادرم سوپیشینه میخواستیم سفارت به ما گفت اگه عجله دارید میتونید بگید فامیل هاتون در ایران برند امور خارجه و دستی پرونده را بگیرند و براتون ارسال کنند حالا هم شما میتونید درخواست بدید از اینجا هم براتون با dhl بفرستند و از اون طرف هم فامیل خودتون را بفرستید امور خارجه
من لینک را پیدا کنم براتون پیام خصوصی میگذارم،اما توکلتون به خدا باشه دوستم
من همیشه میگم این پروسه و این اتفاق تو زندگی ما ایجاد شده که به ما شادی و آرامش بیشتری عطا کنه و اصلآ نباید برای خودمون ناراحتی ایجاد کنیم،با اعتماد به نفس برید جلو و اصلآ غم به دلتون راه ندید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: maxsoulfly ، matin2257 ، HOMAYON53 ، zohreh36 ، aghdam ، nastaran86 ، maaref

پیام‌های این موضوع
روحیه سازی - توسط mkh_death - 2010-12-10 ساعت 01:30
تبریک به کارنت شده ها - توسط mkh_death - 2011-04-09 ساعت 10:57
manam - توسط bfarhadm - 2011-06-11 ساعت 10:20
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط farnaz82 - 2011-06-21 ساعت 17:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان