2011-06-22 ساعت 15:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-25 ساعت 08:40 توسط alisarshar.)
(2011-06-22 ساعت 13:03)pefa نوشته: [quote='planetearth' pid='114599' dateline='1308730240']
[quote='pefa' pid='114573' dateline='1308720800']
[quote='planetearth' pid='114324' dateline='1308576298']
[quote='pefa' pid='114321' dateline='1308575901']
فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:
این متن رو از سفارت آمریکا در آنکارا برداشتم:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
اکثر ایرانی ها نیاز به طی چند نوع فرایند اداری(به قول ماها، کلیرنس) دارند.
...
با تکمیل فرم DS-230 قسمت اول و دوم با دقت و به طور کامل، این فرایند سریعتر می شود.
سابقه اشتغال کامل متقاضی مورد نیاز است، نه فقط ده سال گذشته.
پاسخ هایی مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون شرح لازم که متقاضی کجا کار کرده است، به تاخیر در صدور ویزا منجر شود.
علاوه بر این ، تاریخ دقیق هر سفر (نه فقط سال) به ایالات متحده باید ذکر شود، و نه فقط سه سفر آخر.
اگر متقاضی بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری ...
فرایندهای اداری، شش ماه یا بیشتر تکمیل می شود و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد.
به دلائلی هنوز این فرم رو من نفرستادمو دارم به شدت
تکمیلش میکنم تا در بازه ی دوماهه بعد از مصاجبه برای dv2011 به کلیر رسیده باشم.
حالا، اونایی که بالای 4 ماه کلیرشون طول کشیده، فکر میکنن که این قسمت ها رو چقدر دقیق تکمیل کردن.
مثلا از بعد از فارغ تحصیلی سابقه های کاریشون رو بدون وقفه ذکر کردن؟
.
.
من نميدونم بحثتون سر چيه ولي يه تجربه اي از خودم بگم شايد بتونه كمكتون كنه. زماني كه من فرمها رو براي كي سي سي فرستادم بچه نداشتم بعد از اينكه دخترم به دنيا اومد سفارت براي من وقت تعيين كرد و منم با توجه به اينكه هيچ فرمي براي دخترم پر نكرده بودم به سفارت ايميل زدم و موضوع رو گفتم و سفارت گفت كه فرمهاي جديد رو همراه با مستندات بيار روزي كه من سفارت رفتم گفت كه Appointment بچه رو بده و چون فرمهاي خودمونم بخاطر بچه تغيير كرده بود قبل از قسم گفتم كه فرمها تغيير كرده و فرمها رو داد به من و گفت كه برو تصحيحاتو انجام بده و بيا براي ادامه مصاحبه البته اين فرمها همون فرمهايي بود كه براي kcc فرستاده بودم و تنها چيزي كه از فرمها عوض شد عكسهامون بود كه عكسهاي جديدمونو جايگزين عكسهاي قديممون كرده بود و كار ما تو همون سفارت تموم شده بود و فرم ديگه اي قبول نمي كنند كه بعد از مصاحبه بفرستيد چون كل اون فرمها كه زير دستشون بود كلي مهر زدن و حتي بعد از مهر زدن فرمهاي جديدي كه برده بودم ازم نگرفت و گفت كه دستي تصحيح كن
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا