2011-06-23 ساعت 12:22
(2011-06-23 ساعت 10:57)tata63 نوشته:(2011-06-22 ساعت 16:14)najibi نوشته:(2011-06-22 ساعت 14:12)tata63 نوشته:ببینید دوست عزیز ما هم یه جورایی نمیدونستیم چطوری این قضیه رو توضیح بدیم که مثلا با پول میشه قانون رو تو ایران دور زد ولی شما باید به یه داستان خوب بسازین که کاملا منطقی و قانونی به نظر برسه.یه نکته دیگه هم اینه که اون افسر ما اصلا توجهی به اینکه چه نوع معافیتی هستش نکرد در ضمن اینکه تو ترجمه هم چیزی مبنی بر نوع معافیت قید نشده بود. فقط پرسید چرا معاف شدی که مثلا میتونی بگی سن والدین یا کلی ترش اینه که بگی این یه قانونه تو ایران که ما از اون تونستیم استفاده کنیم.(2011-06-22 ساعت 14:01)najibi نوشته:(2011-06-22 ساعت 13:56)tata63 نوشته: من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟
دوست عزیز تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که حتما خودتون رو واسه شنیدن همچین سوالی آماده کنید.همسر من هم معافیت کفالت داشت و اونجا سه پیچ پرسید که یعنی چی, چرا و از این حرفها, با اینکه من برنده اصلی بودم.در عین حال یه سناریو خوب بچینید که نتونه سوال پیچتون کنه.
منم خودم برنده اصلي هستم!! فقط نمي دونم اونا براشون قابل دركه كه تو ايران ميشه بدون پرداخت پول فقط با آشنايي بدون اينكه فرد مشكل پزشكي داشته باشه، معافيت گرفت يا نه!!چون دقيقاً بدون هيچ دروغي همينه حقيقت!
عزيزم رنگ كارت معافيت پزشكي قرمزه!!! اونا خيلي زرنگن يقيناً مي دونن كه معافيت هاي پزشكي قرمزه كارتش!!! صحبت اينجاست كه يك قرون پول هم خرج نشده!!! اون سرهنگه محبت پدرشوهرمنو سر اين قضيه اينجوري جبران كرده!!!
دوست عزيز
يكي از ملاكهاي سفارت براي ارزيابي سلامتي فرد گزارش مديكال هست ،اگر اونجا چيزي نشون داده نشه ، خوب مشكلي ندارين
فقط براي اينكه چجوري كارت پايان خدمت پزشكي گرفتين يه دليلي بيارين ، مثل عرق كردن كف دست يا ...
مي دونين كه
موفق باشين