(2011-06-25 ساعت 10:19)Hojjat نوشته: من هم یک سوال مطرح میکنم:
کاربر حجت بعد از انجام مصاحبه و دریافت ویزا با خوشحالی به ایران باز میگردد اما در خیابان ولیعصر مورد حمله یک موتورسوار قرار میگیرد و مدارک هویتیاش، از جمله گذرنامهاش (و در نتیجه روادید آمریکا هم) به سرقت میرود. او پریشان و مستاصل به مهاجرسرا میآید و در انجمن گفتگوی آزاد، تاپیک جدیدی باز میکند که در آن ماجرا را با سوز و گداز فراوان تعریف کرده و از دیگران راهنمایی میخواهد. عنوان تاپیک جدیدی که ایجاد میکند چه باید باشد؟
(۱) کمک!
(۲) لعنت بر سردمداران مملکت
(۳) passport maro dozd bord
(۴) به سرقت رفتن گذرنامه حاوی ویزا
(۵) خاک بر سرم شد به فنا رفتم
راهنمایی: قوانین مهاجرسرا
با توجه به موارد زیر ، به نظر من گزینه 4 مناسب است :
۵- کاربران میبایست به هنگام ارسال موضوع جدید از عنوانی مناسب استفاده نمایند. این عنوان میبایست در نشاندهنده محتوای آن موضوع باشد. استفاده از عنوانهایی مانند «درخواست کمک» یا «راهنمایی کنید» مجاز نیست. مدیران مجازند ارسالهای مشکل دار را ویرایش یا پاک کنند
۷- کلیه مطالبی که در سایت مطرح میشوند میبایست به زبان فارسی نوشته شوند، مگر مطالبی که از یک منبع خارجی که به زبان دیگری است نقل قول شوند. ارسال مطالب به زبان ساختگی Fingilish یا Pinglish (متونی که در آنها عبارات فارسی با کاراکترهای انگلیسی نوشته میشوند؛ برای مثال عبارت «ایران» به صورت "iran" نوشته میشود) اکیداً ممنوع میباشد.
۱۶- به جز در خصوص مسایل مدیریتی، مدیران سایت تفاوتی با دیگر کاربران ندارند . . . . . تمامی نوشتهها و فعالیتهای مدیران مشمول قوانین سایت میشوند.
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb