کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
(2011-07-03 ساعت 14:35)nil2011 نوشته:  
(2011-07-03 ساعت 11:15)ardavan2535 نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 16:22)nil2011 نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 14:58)ardavan2535 نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 11:52)nil2011 نوشته:  Case Number :
First Name:
Last Name:
Date Of Birth:
Preference Category: DV DIVERSITY
Forieng state chargeability: Iran

Dear Sir/Madam
As per below quoted correspondence with KCC, my Diversity Visa Case is current for the month of -------, and an interview for this case has been scheduled at the american embassy of Abu Dhabi on --------------.
It will be really appreciated if you could confirm this date for my interview at you embassy.

Thanks and best regards,
sincerely yours,
سلام دوست عزیز. این متن ایمیلی بود که من به سفارت زدم و هنوز هم جواب نگرفتم! این رو همراه با ایمیلی که kcc بهم زد براشون فرستادم.
آدرس ایمیل سفارت ابوظبی: abudhabiiv@state.gov

دوست عزیز،
اونا الان بهتون جواب نمی دن
شما باید تا 18 جولای صبر کنید اگه نامه دوم تا اون موقع دستتون نرسید بعد ایمیل بدید

نامه به دستم رسیده. این متنی بود که به سفارت ابوظبی زدم برای کانفرم. هنوز ابوظبی بهم جوابی نداده که کانفرمم کرده یا نه

شما نامه دوم رو دریافت کردید؟ آدرستون رو ایران داده بودید؟
چراکه حدود 1 ماه معمولاً طول می کشه. هنوز لیست الکترونیکی ابوظبی آپدیت نشده. شما برای 2-3 هفته دیگه پیگیری کنید

بله.من آدرسی در آمریکا دادم. وقتی با kcc تماس گرفتم گفتن که نامه من رو 16جون فرستادن که 21 جون به دست اسپانسرم در آمریکا رسید.اسپانسرم هم همه ی مدارک و نامه ی دوم رو برام پست کرده که به دستم نرسیده. برای اینکه تاریخ مصاحبه رو کانفرم کنم به ابوظبی ایمیل زدم اما جوابی ندادن هنوز. نمیدونم کی جواب میدن! شاید زود ایمیل زدم بهشون!!!

شما هم احتمالاً هفته اول آگوست مصاحبه دارید!!!
شما تا 18 جولای صبر کنید چون 16 جولای به شنبه یکشنبه می خوره اگه تا اون موقع نرسید که حتماً می رسه اونوقت پیگیر بشید.
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi

پیام‌های این موضوع
RE: نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - توسط ardavan2535 - 2011-07-03 ساعت 16:52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان