کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چگونه رزومه خود را برای match کردن تقویت کنیم.
خانمها و آقایون سلام
آماده هستین؟ می خوام یه پست طولانی بذارم. فقط دو تا پیش فرض رو باید در نظر داشته باشین (توصیه می کنم قبل از خوندن این پیش فرض ها یه متوکلوپرامید بندازین بالا، چون اونقدر تکراری شده که این دفعه حتماً حالتون به هم می خوره):
1-این مطالب بخارات معده ی من است. شما می تونین و باید بر اساس بخارات معده خودتون روشتون رو انتخاب کنین.
2- چون من در بلاد کفر زندگی نمی کنم این اطلاعات اصلاً موثق و قابل استناد نیست.
عجب رویی دارین شما. با وجود این دوتا پیش فرض اصولاً نباید به خوندن این متن ادامه بدین. ولی خوب حالا که ادامه دادین پس بزن بریم.
شرکت در برخی کلاس ها و دوره ها:
عموماً کلاسها و دوره هایی که در ایران برگزار می شه خیلی به درد اونور آب نمی خوره، ولی چند تا دوره هست که اگه بتونین شرکت کنین خوب می شه:
1- دوره روش تحقیق: شما چه بخواین و چه نخواین باید با روش تحقیق آشنا باشین. آشنایی با روش تحقیق برای نوشتن مقاله الزامی یه (نوشتن مقاله یکی از بهترین روش ها برای تقویت رزومه طی مدت اقامت شما در ایرانه). علاوه بر اون شما در US هم باید قابلیت طراحی یک تحقیق رو داشته باشین تا بتونین مقاله بنویسین یا به عنوان Research assistant کار کنین و در سایه این کار کردن موفق به تقویت رزومه خودتون بشین. حتماً می دونین که در روش تحقیق انواع مختلف تحقیق، نحوه آماده کردن پرسش نامه، ملاحظات اخلاقی، چیستی تورش (همون bias) و نحوه جلوگیری از اون، اصول استفاده از نمودار ها و کلی چیزهای دیگه بررسی می شه. اگه بتونین از این دوره ها یک مدرک معتبر بین المللی هم بگیرین که چه بهتر.
2- آشنایی با آمار و برنامه های آماری: شما باید تا حدودی با آمار آشنا باشین و از برنامه های آماری استفاده کنین (حالا اگه دکترای آمار هم نگرفتین اشکال ندارهTongue). من که خودم کلاً دو تا کتاب آمار خوندم. یکی اختصاصاً مرتبط با آمار بود و اون یکی در مورد آمار پزشکی. شما هم می تونین با خوندن کتاب شروع کنین، یا اگه کلاسی در این مورد برگزار می شه تو کلاس هاش ثبت نام کنین (مدرک معتبر بین المللی هم اگه بتونین بگیرین ضرر نداره). علاوه بر اون شما باید با برنامه های آماری هم آشنا باشین. برنامه های مورد استفاده پزشکان ایرانی بیشتر SPSS و تا حدی هم EPI هستش. البته ظاهراً در US از برنامه های دیگه ای مثل SAS هم استفاده می شه که اطلاع دقیقی در مورد اونها ندارم. آشنایی با آمار و برنامه های آماری هم برای نوشتن مقاله بدرد می خوره و هم اینکه اگه رفتین اونجا می تونین با دقت بیشتر و کیفیت بهتری جفت پا برین تو چشم استادتون.
باید در نظر داشته باشین که اگه آمار بلد نباشین و ندونین که برنامه های آماری چه طوری کار می کنن، نمی تونین یه پرسش نامه درست طراحی کنین (در کل این متن منظور از پرسشنامه هم questionnaire و هم check list هستش) و در قسمت مواد و روش بررسی و همچنین باقی قضایا (نتایج و بحث) دچار مشکل می شین.
آنالیز های آماری که بیشتر مورد استفاده مطالعات پزشکی قرار می گیره شامل chi square و t-test به همراه مخلفاتشون هستن (این دو تا آنالیز کلی هم مخلفات دارن مثل fisher's exact test، independent samples T-test، paired samples T-test و ...). حالا اگه آنالیزهای آماری سخت تر مثل GLM رو یاد نگرفتین هم اشکالی نداره. شما باید بدونین که specificity و sensitivity یه آزمایش رو چه طوری تعیین می کنن (اگه تونستین این دو تا کلمه رو فارسی بنویسین یه کارت صد آفرین بهتون می دمBig Grin). فرمول کوکران رو هم برای محاسبه حجم نمونه حتماً یاد بگیرین که به دردتون می خوره. در ضمن اگه خواستین SPSS رو از کتاب بخونین حتماً دقت کنین که پر از مثال باشه و نحوه تفسیر نتایج بدست اومده رو خوب توضیح داده باشه.
3- کلاسهای نحوه کار کردن روی حیوانات آزمایشگاهی. این یکی از بهترین دوره هایی است که می تونین تو ایران در اون شرکت کنین. تا اونجایی که من شنیدم اگه بتونین از اینجور دوره ها (مثلاً دوره کار کردن با موش آزمایشگاهی یا خوکچه هندی) یه مدرکی ردیف کنین خیلی به دردتون خواهد خورد. البته این دوره ها برای research assistant شدن خوبن و در مطالعات Clinical روی انسان ها خیلی به درد نمی خورن. مگه اینکه تصمیم داشته باشین انسان ها رو هم مثل موشها آزمایش کنینBig Grin. فقط دقت کنین که برگزاری این دوره ها رو معمولاً جایی اعلام نمی کنن و باید در مراکز تحقیقات دارویی دنبالشون بگردین.
زود دست به کار شدن
سن پایین، مخصوصاً فاصله بین فارغ التحصیلی تا پذیرش گرفتن معمولاً به عنوان یک نکته مثبت در نظر گرفته می شه. این قافله عمر عجب می گذرد. پس تا رد نشده بگیرینش. زود بجنبین. قافله من که یه دور رفته و برگشته مال شما رو نمی دونم. در ضمن موقع این رفت و برگشت قافله gadfly رو هم دیدم.
داشتن اقامت دائم
یکی از مهمترین امتیازها داشتن اقامت دائم هستش. برای گرفتن اقامت دائم دو تا روش محبوب هموطن های ایرانی یه: الف- شرکت در لاتاری گرین کارد و برنده شدن در اون و ب- پیدا کردن یه آقا یا خانم دارای اقامت دائم US که اولاً مجرد باشه ثانیاً مخ داشته باشه و ثالثاً شما بتونین مخش رو بزنین. حالا اگه این آقا یا خانم پزشک باشن و از اون مهمتر یک پوزیشنی چیزی تو یکی از مراکز تحقیقاتی یا آموزشی داشته باشن که دیگه نون تون تو روغن حل شده و رفته پی کارش.

خوب من فعلاً خسته شدم می رم یه نسکافه بخورم. اگه حالم اومد سر جاش که پست بعدی رو همین الان می ذارم. اگه هم نیومد سرجاش که ......... شب بخیر. جلسه بعدی در مورد نحوه نوشتن مقاله هستش
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ


پیام‌های این موضوع
RE: چگونه رزومه خود را برای match کردن تقویت کنیم. - توسط یاشار و ماری - 2011-07-03 ساعت 23:56



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان