کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: بلاتکلیفی تا قبل از مهاجرت
بلاتکلیفم و نمیدونم چه کنم!
26.55%
30 26.55%
تحمل بلاتکلیفی سخته ولی برنامه ریزی میکنم و باهاش کنار میام
55.75%
63 55.75%
روال زندگیمو دارم و فرقی برام نمیکنه
17.70%
20 17.70%
مجموع 113 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تحمل بلاتکلیفی تا گرفتن ویزا و سفر به آمریکا
یک موضوع قابل توجه دیگر که قبلا" در چند ارسال از دوستانی که سفر نامه خود رو نوشته بودند دیده شده بود و اکثریت ما درگیر آن هستیم یک سری سوال تکراری است:
" شما هنوز اینجائید؟ هنوز نرفتید؟ خبر شما رو از فلانی در آمریکا داشتیم!!؟! مدرسه بچه رو چکار میکنید؟ اگه برید میخواهید چه کار کنید؟ برای شغل چه فکری کردید؟" و خیلی پرسش مشابه.
در نظر بگیرید شما در یک پروسه زمان بلاتکلیف گیر کردید و بارها و بارها خیلیا از شما این سوال ها رو میپرسن.خیلیا از روی خیرخواهی و دوستی . خیلیا نگرانتونن. خیلیا میپرسن که اطلاعاتشون زیاد شه. خیلیا هم میخوان سر به تنتون نباشه و دعا میکنن ایشاله کارش درست نشه و پشت سرتون هم میگن اصلا" پروسه انتظار برای مهاجرت شما از پایه دروغه و ... و این حق رو بخودشون میدن که در مورد زندگی خصوصی شما چه رودر رو چه پشت سرتون اظهار نظر کنن. اونا چه دلسوز و چه دشمن فکر نمیکنن که به هیچ وجه نمیتونن دلسوزتر از خودتون برای زندگیتون باشن .اگه یه وقت شما از یک دلسوز واقعی مثل پدر یا مادر یا دوست صمیمی مشاوره خواستید موضوع فرق میکنه ولی اظهار نظری که هرکس بخودش اجازه میده هر وقت دلش بخواد در موردتون ابراز کنه متاسفانه از فرهنگهای بد ایرانیست . رفته رفته به این موضوع حساس میشید و هرچقدر هم خوددار باشید همسرتون ممکنه نتونه تحملش کنه یا دلیلی برای خودداری نبینه. من این موضوع رو پیش کشیدم تا دوستان آماده مهاجرت نحوه واکنششون رو به این موضوع عنوان کنند و ببینیم تحمل یکی از کوچکترین مسائل بلاتکلیفی چگونه امکانپذیره!
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date:  09-Feb-2018
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: تحمل بلاتکلیفی تا گرفتن ویزا و سفر به آمریکا - توسط Pay - 2011-07-05 ساعت 19:08

کاربران در حال بازدید این موضوع: