2011-07-06 ساعت 16:14
(2011-07-06 ساعت 15:30)A.K نوشته:(2011-07-05 ساعت 17:49)alisarshar نوشته: اگر شماره بيمه هم داري قيد كن و همچنين تو چه پوزيشنهايي مشغول بودي؟
(2011-07-05 ساعت 17:54)Hornet نوشته: دوست عزیز چه کاریه اگه میتونی سابقه کار رو انگلیسی بگیر، پیشنهاد میکنم شماره بیمه تو هم بزن، بعداً برای کار بدرد میخوره
موفق باشید
(2011-07-05 ساعت 18:22)آرتين نوشته: دوست عزیز من گواهی سابقه کار گرفتم به فارسی دادم ترجمه + دفترچه بیمه + روزنامه رسمی شرکت و نسبت به کاری که قید میکنی باید مدرک داشته باشی مثلا( من کارم کامپیوتر هستش و مدرک کامپیوتر ارائه دادم ) بعد مترجم انها رو فرستاد وزارت امور خارجه و دادگستری و مهر تائید بهش زدن ولی فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمی کنه فکر کنم از من حدود 15 هزار تومن گرفت .البته سابقه کاری از زمانی که بیمه بودی حساب میشه و اینکه اگر چند سال بیمه نداشتی باید پاره وقت بنویسی .از شما دوستان سپاسگذارم
موفق باشی
نمونه فرمی رو که پر کردم ضمیمه کردم امیدوارم به دردت بخوره
اینجا یه سوال پیش میاد که من حتما باید روزنامه رسمی شرکت رو هم داشته باشم
بعد اینکه من اصلا مدرکم مرتبط با کارم نیست رشتم گرافیک بوده و کارم شبکه و کامپیوتر و سخت افزار دوره های زیادی رفتم ولی مدرکشو ندارم چون آزمون هاش رو اینجا برگزار نمیکنند
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم كه براي مصاحبه هيچ سابقه كاري رو نكني و بگي در رابطه با رشته اي كه خوندي كار كردي و چون مدركتم ليسانس هست سابقه كار ازت نمي خوان چون اگر بگي كه در ارتباط با رشته هاي كامپيوتري فعاليت داشتي چون فني و مهندسي هست ممكنه كه كلير بخوري و اين سابقه كارتم اگر كه تمايل داشتي تكميل كن كه ايشالا اگر رفتي اونور ممكنه به دردت بخوره.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا