2011-07-14 ساعت 18:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-14 ساعت 18:33 توسط یاشار و ماری.)
(2011-07-13 ساعت 23:28)jasmine2953 نوشته: سلام به همه!سلام jasmine2953. یه مطلبی در مورد نحوه خوندن به نظرم رسید گفتم اینجا بنویسم. البته مطلبی که می گم دلیل بر مخالفت با نظر شما نیست.
من تصمیم دارم شروع کنم به خوندن Step 1 از کتاب First aid و سوال زدن از First aid Q & A و First aid cases. از اونجایی که طرح میرم و فعلا معلوم نیست کی امتحان بدم یه مقدار خوندن سخت میشه (شاید برای شما هم حالتهای مشابهی وجود داشته باشه). از این جهت گفتم اگر کسی با این برنامه موافق باشه شاید بتونیم برای ادامه همدیگه رو تشویق کنیم... اگر هم خواستید تنهایی بخونید این روش برای امتحان دادن بهتر از اینه که از اول همه کتابهارو بخونید. چون اینهمه سال خوندین! شما با استفاده از First aid نکات مهم رو یادآوری میکنید و با سوال زدن نقاط ضعفتونو پیدا میکنید و در این مرحله سراغ کتابهای دیگه میرید..
یه نکته: لزوما کسی که سواد بیشتری داره بهتر امتحان نمیده!
توصیه می کنم همون اوائل یا حتی قبل از شروع به خوندن یه نگاهی به نمونه سئوالات ارائه شده بندازین. اون چیزی که من دستگیرم شد این بود که اگرچه قابلیت بالای حفظ کردن در کل پزشکی مهمترین فاکتوره اما جواب دادن به سئوالات USMLE نیاز به فهم مطلب داره. من که فکر می کنم اگه یه مطلب رو بدرستی نفهمم نتونم جواب درست به سئوال مطرح شده در زمینه اون مطلب بدم. با توجه به سوابق، من نمی تونم با خوندن خلاصه (از هر نوعش) به درک درستی از مطلب برسم.
به هر حال من در حال حاضر دارم kaplan می خونم. medical ethics رو تموم کردم، امیدوارم فردا بیوشیمی رو تموم کنم، یک چهارم فیزیولوژی رو خوندم و تصمیم دارم بعد از خوندن بیوشیمی برم سراغ پاتولوژی.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می