(2011-07-23 ساعت 11:45)Man نوشته: سلام دوستان.
يه سوال خيلي مهم:
من واسه مصاحبه به جاي مدارك ليسانس يا ارشد ميتونم فقط مدرك ديپلمم رو ببرم؟ مشكلي پيش نمياد؟آخه مدارك ارشدم در دسترس نيستن.
من توي فرمهاي اوليه كل تحصيلاتم رو نوشتم. اشكالي نداره؟
سلام دوست عزيز سعي كنيد يا ببريد يا براي نبردنش دليل قانع كننده داشته باشيد. سفرنامه منو كه همين امروز نوشتم بخونيد.منم مدرك فوقم رو ندادم.ولي به اين خاطر بود كه ترجمه اش اشتباه شده بود.
(2011-07-23 ساعت 16:37)Hornet نوشته:(2011-07-23 ساعت 15:58)royce نوشته: سلام
من از برندگان 2012 هستم
دیپلم 11 ساله دارم و دانشجو هستم اگه بخوام برای تکمیل مدرک دیپلم سابقه کار بدم ترجمه سابقه بیمه هم ازم می خوان؟
من قبلا تو یه شرکت خصوصی کار می کردم و الان یه شغل دولتی دارم اگه شغل دولتیم را اعلام نکنم و همون شغل قبلیم رو بنویسم(چون من کیس تامبرم بالاست و میترسم بخاطر طولانی شدن کلیرنس ویزا بهم ندن) اونا متوجه میشن؟ چطوری در مورد محل کار کسی تحقیق میکنن؟ آیا فقط به گفته های خودتون استناد می کنند؟
در قسمت اطلاعات سربازی چون من هنوز کارتم رو ترجمه نکردم اگه اطلاعات درجه و ... با ترجمه ای که بعدا می فرستیم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
جایی که باید تاریخ خدمت سربازی را وارد کنیم فقط یک جای تاریخ هست باید شروع خدمت را بزنیم یا پایان؟
دوستانی که تجربه دارن لطفا پاسخ بدن
ممنون از راهنماییتون
دوست عزيز
در خصوص سابقه كار من اطلاعات كافي ندارم، ولي فكر كنم اگه سابقه بيمه داشته باشي و اونو ترجمه كني بهتره.
در مورد شركت خصوصي و دولتي، بهتره كه راستشو بگين،البته اين نظر منه.
اطلاعات كافي در خصوص درجه نظامي و ... به وفور در اين سايت و در تاپيكهاي مربوط به پر كردن فرمها موجوده، در عين حال شما بعد از ارسال فرمها هم ميتوانيد از طريق ايميل به KCC ، اطلاعات ارسالي را اصلاح نماييد.
تا جايي كه من يادم هست بايد تاريخ شروع تا پايان را براي دوره سربازي ميزديم. (From.... to.....)
موفق باشيد
سلام
نظر من اينه كه در مورد شغل دولتي اگه قبلا توي فرمها ننوشتيد لزومي نداره بگيد ولي ممكنه سوال كنه كه الان كجا كار مي كني؟
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي