کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-26 ساعت 16:50)فردين نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:21)coming soon نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:54)نفس نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:24)coming soon نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 14:12)نفس نوشته:  سلام به همه و تبریک:
میخواستم بدونم کسی سایت ابوظبی رو چک کرده هر چی میزنم میگه کیستون نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
شما چرا مشخصاتتون توی جدول free free نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از این همه صغری و کبری گفتن توی این سایت باز هم این مورد هنوز داره مشاهده میشه که نه تنها زیاد جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده هم هست ولی جا داره از عضوهای فعال و باسابقه ای مثل هورنت و بقیه دوستان تشکر کرد که باز هم بدون هیچگونه چشمداشت جواب شما ها رو میدن.یک قدری در این رویه تامل کنید تا شاید منتج به تغییر رویه بشه.
دوستای عزیز
من چند بار سعی کردم اطلاعات ناقص خودم رو توی جدول ثبت کنم ولی نشد نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟در ضمن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
توی چند تا پیج قبل دوستان نوشتن وقتی بولتتن اعلام بشه با زدن کیس میتونین وقت سفارتتونو ببینین حالا اگه من اشتباه فهمیدم یا اشتباه عمل کردم! اقایونcoming soon , hornet عزیز که همیشه خوش اخلاق بودین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا این جوری برخورد میکنین؟{جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده}نمی دونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .

باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد

یکی میشه بگه چطوری میشه جدول رو ببینم و دانلود کنم. صد بار از همه خواستم کسی جواب نمیدهSad
(2011-07-26 ساعت 08:11)ارمان دیار نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 07:34)somayeh_1614 نوشته:  من زنگ زدم 13 سپتامبر-ابوظبی-45000

با سلام و با آرزوی موفقیت
من زنگ میزنم ولی منشی فقط سایت اعلام میکنه میشه شماره تماسی که زنگ زدید وساعتش رو بگید40xxx

ما هم 40xxx ابوظبی - مصاحبه 11 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sooshians ، tamanna ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3

پیام‌های این موضوع
روحیه سازی - توسط mkh_death - 2010-12-10 ساعت 01:30
تبریک به کارنت شده ها - توسط mkh_death - 2011-04-09 ساعت 10:57
manam - توسط bfarhadm - 2011-06-11 ساعت 10:20
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط ziyarati_firoozeh - 2011-07-26 ساعت 19:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان