2011-07-28 ساعت 00:00
(2011-07-13 ساعت 12:32)HOMAYON53 نوشته:(2011-07-13 ساعت 11:36)bahar_2300 نوشته:fبا سلام(2011-07-13 ساعت 10:41)shadan نوشته: با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تكميل واكسن ها و اخذ تاييديه از انستيتو پاستور
• تكميل مدارك (مدارك شخصي، مدارك تحصيلي، سوابق كاري و آموزشي، مدارك اسپانور و مدارك تمكن مالي از بانك)
• اخذ تاريخ مصاحبه از KCC (البته نامه و اي ميل هم مياد)
• ارسال مدارك حدود 2 هفته قبل به سفارت خونه با DHL
• تهيه بليط از تور مطمئن
• اخذ وقت از پزشك معتمد و انجام آزمايشات مربوطه
• مصاحبه موفق
• بازگشت به ايران جهت بستن كوله بار سفر
اگه چيزي يادم رفته ، دوستان بگن؟؟؟ با آرزوي ديدار همه شما دوستان خوب و پر انرژي در سر زمين شانس ها...
در پناه حق، موفق باشيد
با سلام و تشکر از توضیحات کاملتون
مامان من برای سپتامبر کارنت میشه. به همراه پدرم میرن آتکارا. ولی راستش چون کیس نامبرشون بالا بود هنوز هیچ کاری واسه رفتن انجام ندادن. من هم خودم در مالزی درس می خونم و فقط تلفنی بهشون میگم که چکار کنن. می خواستم ازتون خواهش کنم اگر امکان داره به من بگید که از کجا شروع کنیم و لیست مدارک مورد نیاز رو از کجا تهیه کنم؟ در مورد فهمیدن تاریخ مصاحبه و گرفتن وقت از دکتر در انکارا. ممنون میشم از لطفتون.
آدرس دكتر در لينك زير هست.:
http://www.doctorun.com/index.php?categoryid=20
و مدارك به فايل پيوست مراجعه كنيد.:
و اما براي تاريخ مصاحبه بايد به kcc ايميل بزنند. كه متن آن به شرح ذيل است.:
ase Number : 2011AS00XXX
PA NAME: XXXXXXX XXXXXX
Date of birth : dd/mm/yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
Dear Sir/Madam
According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in (U.A.E/Ankara)
Yours Truly
نام و اسم فامیلی شما
با سلام
ببخشید که با تاخیرجواب دادم. ممنون از پاسخ کاملتون.