کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-27 ساعت 23:30)ravian نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 20:01)mehdi47 نوشته:  دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبه رو گرفتند،به kcc میل زدند دیگه، درسته؟
معمولا چند روز بعد جواب میدن؟

دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبشونو گرفتن،به kcc میل زدند دیگه درسته؟
معمولا چند روز بعد جواب میدن؟

نه دوست عزیزم من به خود سفارت امریکا در ابوظبی میل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک میاد و بعد از یک روز هم خودشون جواب دادند
(2011-07-27 ساعت 20:24)انا نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  درود بر همه عزیزان
ما هم شدیم 13 سبتامبر دیشب ایمیل زدم ابوظبی و الان جوابشون را دیدم . به امید ویزای یک ضرب برای همه هم گروهی های عزیزم و کل خانواده مهاجر سرا .

تبریک بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييك
نميدونم چرا ما كه 40000 هستيم ديرتر از 45000 و... هستيم فقط تنها دعام ويزاي يك ضرب براي هممونه. امين

ممنونم آنای عزیز من دقت کردم که اکثر کیس های بالا تر از ما که در انکارا هستند زود تر از ابوظبی تاریخ مصاحبه گرفتند و فکر میکنم دلیلش تعطیلات عید فطر هست که در امارات یک هفته تعطیله ولی در انکارا خبری نیست ولی در هر صورت برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت در این آخرین خان را دارم.
به امید دیدار همتون در امریکا

من فکر نمیکنم ربطی به عیده فطر و ابوظبی داشته باشه چون چند نفر از دوستان که مثل ما بین ۳۹۰۰۰ تا ۴۲۰۰۰ هستن و مصاحبشون آنکاراست، تاریخه مصاحبشون افتاده ۱۱، ۱۲ سپتامبر،، ولی‌ ۴۴000 ۴۵000 تو همون آنکارا افتادن ۶ تا ۸ سپتامبر.

اینا کراشون حساب کتاب نداره، خودتون رو خسته نکنید!!!!

به هرحال همگی‌ موفق باشین

به امید ویزای یکضرب برای همگی

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: baz4baz ، tamanna ، silia ، nahid.t

پیام‌های این موضوع
روحیه سازی - توسط mkh_death - 2010-12-10 ساعت 01:30
تبریک به کارنت شده ها - توسط mkh_death - 2011-04-09 ساعت 10:57
manam - توسط bfarhadm - 2011-06-11 ساعت 10:20
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط HAMEDMIM - 2011-07-28 ساعت 00:08

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان