2011-07-28 ساعت 13:55
فکر میکنم قبلا تو همین مهاجر سرا خوندم کسانی که مدارکشونو زودتر فرستاده باشن بعد از این که کیسشون کارنت میشه زودتر واسه مصاحبه بهشون وقت میدن !!!
و من فکر میکنم دلیل اینکه شماره کیس 45000زودتر از 40000 میره واسه مصاحبه همین باشه !!
شاید با مقایسه کردن زمان ارسال مدارک من با بقیه دوستان متوجه این موضوع بشیم!!!
به هر حال امیدوارم که همگیمون یه ضرب ویزا بگیریم !!!!چون اگه به کلیر بخوریم بعیده که زمان داشته باشن واسه بررسی سوابقمون !!!!
ولی باید یادمون باشه قبول شدن تو یه همچین قرعه کشی به خودی خود نشون از خوش شانسی هممون داره!!!
همونطور که خودمون هم باور نداشتیم با این شماره کیسها کارنت بشیم!!!
اگه به لیست دوست عزیزمون free freeنگاه کنیم میبینیم که خیلی از دوستان که چند ماه پیش رفتن واسه مصاحبه متاسفانه هنوز کلیر نشدن ونتونستن ویزاهاشونو بگیرنن!!
به هرحال من برای همه دوستان ارزوی ویزای یه ضرب میکنم!!!!

و من فکر میکنم دلیل اینکه شماره کیس 45000زودتر از 40000 میره واسه مصاحبه همین باشه !!

شاید با مقایسه کردن زمان ارسال مدارک من با بقیه دوستان متوجه این موضوع بشیم!!!

به هر حال امیدوارم که همگیمون یه ضرب ویزا بگیریم !!!!چون اگه به کلیر بخوریم بعیده که زمان داشته باشن واسه بررسی سوابقمون !!!!

ولی باید یادمون باشه قبول شدن تو یه همچین قرعه کشی به خودی خود نشون از خوش شانسی هممون داره!!!

همونطور که خودمون هم باور نداشتیم با این شماره کیسها کارنت بشیم!!!
اگه به لیست دوست عزیزمون free freeنگاه کنیم میبینیم که خیلی از دوستان که چند ماه پیش رفتن واسه مصاحبه متاسفانه هنوز کلیر نشدن ونتونستن ویزاهاشونو بگیرنن!!

به هرحال من برای همه دوستان ارزوی ویزای یه ضرب میکنم!!!!

دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390