کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲

ببخشید دوستان می‌شه لطفا راهنمایی‌ بفرمایید ؟۱- اول اینکه کی‌ باید اصل مدارک تحصیلی‌ و ترجمشو رو تحویل بدیم بهشون ؟ زمان مصاحبه ؟ یا زمانی‌ که نامهٔ دوم اومد ؟ ۲- این فرمها رو که الان میفرستیم باید از طرف اونها نامه یا ایمیلی بیاد مبنی بر اینکه تحویل گرفته‌اند ؟ ۳ - آیا باید نام اسپانسر رو الان درج کنیم یا موقع مصاحبه مدارک رو نشون بدیم ؟ ۴- آیا هر دو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ رو هر کسی‌ باید پر کنه ؟ چه مجرد باشه چه متاهل باشه ، چه همراه داشته باشه و چه نداشته باشه ؟ ۵ - در پایین مدرک موقتی که به من داده شده نوشته شده : این مدرک ارزش ترجمه ندارد ، پس باید صبر کنم تا اصل مدرک بیاد ؟ یعنی‌ می‌شه تا اون زمان اگه اصل مدرک آماده نبود بنده همین رو ببرم سفارت ؟ اصلا قابل قبوله ؟ آیا به من فرصت داده می‌شه برای ارائه اصل مدرک ؟ ۶. آیا همراه با فرمها باید کپی پاسپورت هم فرستاده بشه ؟ ۷- آیا می‌شه نامه‌ای به این مضمون فرستاد که

I m

engaged at the moment but in near future I ll get married ، و بعد زمان مصاحبه مدارک ازدواج رو تحویل داد ؟ خیلی‌ خیلی‌ خیلی‌ ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: smmyp

پیام‌های این موضوع
RE: لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲ - توسط elhamy - 2011-07-31 ساعت 21:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان