2011-08-04 ساعت 01:33
(2011-08-03 ساعت 21:08)farshad_sh نوشته: سلام به همهدوست عزیز میشه آدرس UPS مرکزی رو بدی ؟و در ضمن یعنی ما باید چی کار کنیم که ویزا مون به موقع برسه؟اگه بعد از 3 روز نرسید باید بریم دفتر مرکزی UPS یا بریم دم سفارت ؟
دوستان عزیز من میخوام یه تجربه ای رو براتون بگم که اگه ۲ ساعت پیش میدونستم لازم نبود ۴ روز تک و تنها توی این شهر مسخره بمونم و علاوه بر شبی ۶۰ دلار هزینه هتل، پول شام و نهار عذاب تنهایی و کسلی و غر زدن های رییس و سر کار و اینا رو هم باید تحمل کنم.
قضیه از اونجایی شروع شد که صبح ۴ شنبه شد و ups لعنتی پاس منو نیاورد و من به اجبار به دفتر طهران تراول رفتم و هم بلیط رو از ۴ شنبه انداختم به ۱ شنبه دیگه و هم ۴ شب هتل رو مجدد شارژ کردم
اما بعد از ظهر حوالی ساعت ۵ونیم تولابی نشسته بودم که خانمی رو دیدم که ایشون گفتن ساعت ۴ رفتن دم سفارت و همونجا از مامور ups پاسشونو گرفتن. بعد من به این نتیجه رسیدم که حتما بسته پاسپورت ها رفته دفتر یو پی اس. همینطور هم بود رفته بود دفتر یو پی اس اما یو پی اس مرکزی! من به اشتباه رفتم یه شعبه دیگه از یو پی اس و اونجا متوجه شدم که باید میرفتم مرکزی اما ساعت شده بود نزدیک ۷ و اون دفتر تعطیل. این شد که دست از پا دراز تر برگشتم
نکاتی که میخوام بگم اینه که اول شما حتما یه لیدری پیدا کنین که مقداری معرفت داشته باشه نه اینکه به خاطر درصدی که از هتل میگیره باعث بشه شما هم ضرر مالی کنین هم زمانی و روحی
اگه این آقای محمد صبح به من میگفت که اگه ساعت ۴ برم دم سفارت امکانش هست که پاسو بگیرم الان تو هواپیمای برگشت به ایران بودم. من از آقای رهواری بیشتر از اینا توقع داشتم. حتی ایشون نگفتن که حوالی ۵ هم میتونم برم ups مرکزی! واقعا جای تأسف داره من حاضر بودم ۲ بر ابر اون درصدی که هتل بهشون میده پرداخت کنم اما ایشون یه راهنمایی ساده بکنن که الان تو راه برگشت بودم. مورد دیگه ای که از ایشون دیدم این بود که خیلی راحت به یکی از مسافرهای هتل رویال زنگ زد و گفت که نمیتونه بیاد دنبالشون واسه ترنسفر فرودگاه و اون خانم تنها تاکسی گرفت و رفت فرودگاه اما خود من به عینه دیدم که جلوی هتل ددمان داره مسافرا رو ترنسفر میکنه به فرودگاه!
از اونجایی که از این سایت خیلی تجربه بدست آوردم وظیفه خودم دونستم که این موضو ع رو بگم که دوستان اگه دیدین دارین پروازتونو از دست مید ین حتما ساعت حوالی ۴ بعد از ظهر یه سر دم سفارت برین بلکه بتونین پاستونو بگیرین حتی اگه نشد یا نداد سریع برین دفتر یو پی اس مرکزی و از اونجا بگیرین
۲- تحت هیچ شرایطی هتل رویال رو نگیرین!!!! تهویه ها خاموشن یخچال اتاقها خرابه دستمال توالت نمیدن و......
و سوم که نظر شخصیمه با آژانس جزیره بهشت و آقای رهواری هماهنگ نکنین.
ای کاش یه همچین پستی قبلا خونده بودم
ممنون از همه دوستان
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
كنسولگري : آنكارا