کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
بازم سلام به همه دوستان گل مهاجر سرایی،

هر چی‌ خواستم صبر کنم که وقتی‌ برگشتم براتون سفر نامه بنویسم طاقت نیاوردم،و هم اکنون من و لبتاپم از سقف آویزون شدیم از خوشحالی و بماند که لب‌تاپ هم هم جوگیر شده هی‌ گیر‌های الکی‌ میده،فکر کنم بوی نو شدن شنیدهBig Grin,گفتم شاید اینجوری بهتر بتونم دینمو به سیت ادا کنم،اگر این پست غلط املائی زیاد داره ببخشید چون از سایت بهنویس دارم تبدیلش می‌کنم.

خوب همون طوری که گفتم سفر من خیلی‌ اسون تر از اون چیزی بود که بخوام در مورد روندش چیزی بنویسم،من فقط می‌خوام یک سری نکاتی‌ را بگم که به راحت تر بودنتون تو سفر کمک کنه.

اول از همه میریم سراغ بحث تلفن،همهٔ دوستان راهی‌ مختلفی‌ را برای ارزون تر شدن گفتن،ولی‌ من امروز می‌خوام یه راه بهتون بگم که از همه کم هزینه تر هست:دوستانی که هتلشون اینترنت رایگان داره بهترین راه این هست که اگر آشنایی در خارج از کشور دارن یک ID در SKYPE بسازن و بگن براشون پول بریزن توش که بتونن زنگ بزنن،اس‌ام‌اس هم که باهاش بدین تعقیبن ۵۰ تومن در میاد پاتون،

مان روزی که واسه مدیکال رفتم به یک آژانس برخورد کردم که یک سری راهنمایی‌ ازشون گرفتم به همراه یک سری بروشور که ۱۰ $ برام هزینه برداشت که فقط ۳ صفش به درد میخورد که من اینجا براتون گذاشتمش،ولی‌ خوب این ۳ صفحه خیلی‌ خوب هست و خیلی‌ به درد بخور هست،که به محض اینکه برگشتم به صورت pdf و نسخه با کیفیت ترشو براتون میزارم،بهتون توصیه می‌کنم حتماِ حتما بخونیدشون،

از ادمین‌های سایت هم تقاضا می‌کنم این ۳ صفحه را یک جای سر دست تر برای دوستان بزارن،که همه بتونن استفاده کنن.

برای خرید ظاهراً اینجوری که من پرسیدم همه میگم از kizilayi خرید نکنید بهتر هست و از anka mall خرید کنید الانم واسه دوستایی که میخوان بیان بهترین فصل خرید هست(مخصوصاً برای دوستان مارک باز) و تمام فروشگاها %۷۵ حراج زدن.

و اما یک نکته واسه روز مصاحبه،

بعضی‌ از دوستان از برخورد بد افیسر‌ها گله کرده بودن،که من واقعا چنین چیزی ندیدم،و بسیار بسیار خوش برخورد بودن،

حتا یکیشون بود که یک آقایی بود هرکی‌ میرفت پیشش نمیدونم براشون جوک میگفت یا چی‌؟؟؟همش هی‌ میخندیدن و هی‌ شوخی‌ میکرد با همه که من هی‌ خدا خدا میکردن که مصاحبم با اون بیفته که نیفتاد،و یک خانمی بود که خوش برخورد بود اونم خیلی‌ ولی‌ خوب یه کم جدی تر از اون آقاهه،که خدارو شوکر اونم بهم یک ضرب ویزا داد و بد از سر جاش بلند شد و بهم تبریک گفت.

در مورد زبان انگلیسی باید بگم که بعضی‌ جاها واقعا کار راه بنداز هست ولی‌ تو خیابون معمولان کاری از پیش نمیبره چون ترکا وضع زبانشون خیلی‌ خراب اینجا هرچی‌ می‌پرسی‌ ترکی‌ جواب میدان و کم پیش و بیشتر باید سعی کنی با زبون ایما و اشاره حالیشون کنی‌،و کم پیش میاد که یکی‌ پیدا کنی‌ که خوب بتونه انگلیسی صحبت کنه

و نکته آخر:یک آقا پسر ایرانی‌ اومده بودن اونجا که کیسشون reject شد،و اون آقاهه هم خیلی‌ سعی‌ میکرد بهش دلداری بده ولی‌ در نهایت گفت از دست من کاری بر نمیاد امیدوارم که سالهای آینده ببینمتون،و دلیش هم این بود که این آقا آخرین مدرک تحصیلیشون دیپلم هنرستان بود و دانشجو بود ولی‌ دیگه هیچ مدرکی‌ نداشت،یعنی‌ آخرین مدرکش دیپلم هنرستان بود،دوستانی که این شرایطو دارن حتما دنبال یک سابقه کار خوب بگردن

خوب اینم از سفر نامه من ببخشید اگر کوتاه بود ولی‌ امیدوارم مفید واقع شده باشه

اینجا الان ساعت ۸:۰۰ pm به وقت آنکارا هست و منم الان می‌خوام برم به سلامتی همهٔ ممل امریکایی‌های گل مهاجر سرایی و ویزای خودم یک beer بزنم

حتما فایل‌های پیوست شده را مطالعه کنید...

با آرزوی موفقیت برای همهٔ دوستان

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط nima.nabizadeh - 2011-08-04 ساعت 21:53
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط sasaj58 - 2008-05-18 ساعت 16:26
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط samad - 2008-05-18 ساعت 18:10
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط good - 2008-05-18 ساعت 18:24
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط mre - 2008-10-13 ساعت 20:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان