منم داستان لاتاریم مثل moraddad عزیز بود
من دقیقا همون سالی که با خانمم نامزد کردم برای اولین و اخرین بار تصمیم به ثبت نام در لاتاری گرفتم
وقتی نامه اولم اومد اصلا با این سایت و کلا با کسی که لاتاری برنده شده باشه آشنایی نداشتم
فقط فرمها رو اونم با تفسیر شخصی خودم از سوالات پر کردم و با عکسامون فرستادم KCC
هنوز هم با سایت آشنا نشده بودم که از سایت آرامکس پیگیری کردم و دیدم KCC مدارکو تحویل گرفته
هیچ ایمیل کانفرمی هم به KCC نزدم
عید اون سال عروسی کردیم و من رفتم زیر بار کلی قسط و قرض برای خرید وسایل خونه
اصلا نمیدونستم بولتن ویزا چیه
اگه میدونستم و یه نگاه میکردم میدیدم که بابا کیسم کارنت شده و بیخود زیر بار مالی عروسی نمیرفتم وپولشو save میکردم
دقیقا 1 ماه بعد از عروسی بود که نامه دوم ما اومد
و من بعد از آشنایی با یک نفر که کیسش 2011 و مثل ما بود و فردای روز آشناییمون پروازش به آمریکا بود با این سایت آشنا شدم
بقیه مسایل رو هم که توی جدول 2011 هست
حالا بگید من خوش شانس هستم که زود کلیرم اومد
یا بدشانس که این همه وسایل خونه که هنوز قسطاش مونده استفاده نکرده باید بفروشم و برم؟
موفق باشید
من دقیقا همون سالی که با خانمم نامزد کردم برای اولین و اخرین بار تصمیم به ثبت نام در لاتاری گرفتم
وقتی نامه اولم اومد اصلا با این سایت و کلا با کسی که لاتاری برنده شده باشه آشنایی نداشتم
فقط فرمها رو اونم با تفسیر شخصی خودم از سوالات پر کردم و با عکسامون فرستادم KCC
هنوز هم با سایت آشنا نشده بودم که از سایت آرامکس پیگیری کردم و دیدم KCC مدارکو تحویل گرفته
هیچ ایمیل کانفرمی هم به KCC نزدم
عید اون سال عروسی کردیم و من رفتم زیر بار کلی قسط و قرض برای خرید وسایل خونه
اصلا نمیدونستم بولتن ویزا چیه
اگه میدونستم و یه نگاه میکردم میدیدم که بابا کیسم کارنت شده و بیخود زیر بار مالی عروسی نمیرفتم وپولشو save میکردم
دقیقا 1 ماه بعد از عروسی بود که نامه دوم ما اومد
و من بعد از آشنایی با یک نفر که کیسش 2011 و مثل ما بود و فردای روز آشناییمون پروازش به آمریکا بود با این سایت آشنا شدم
بقیه مسایل رو هم که توی جدول 2011 هست
حالا بگید من خوش شانس هستم که زود کلیرم اومد
یا بدشانس که این همه وسایل خونه که هنوز قسطاش مونده استفاده نکرده باید بفروشم و برم؟
موفق باشید