کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-07 ساعت 18:27)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-07 ساعت 15:57)maryam.r نوشته:  یعنی‌ مثلا بانکهای خصوصی هم اگر گواهی صادر می‌کنن باید بره روابط بین الملل مهر بخوره؟ چون من برای ویزای دانشجویی هم از بانک نامه گرفتم برای سفارت ولی‌ همون رو قبول کردند و هیچ جا هم احتیاج نشد که برای تأیید ببرم.
در ضمن حتما گردش حساب باید داشته باشیم؟ یعنی‌ نمیشه پول رو توی حساب بریزیم و فرداش برداریم ۲ هفته قبل از وقت سفارت؟
و اگر سپانسر داشته باشیم مگه اینطور نیست که باید فرم‌I -۱۳۴ رو پر کنه و با برگه‌های مالیاتی ۳ ساله گذشته بفرسته کنتاکی تو همین مرحله؟من یکم گیج شدم....Sad
مریم جان پاسخ بعضی از سوالاتتون رو در پست خصوصی که زده بودید دادم
بانک خصوصی هم همینه
من که میخواستم از بانک سامان بگیرم گفت میره بین الملل
حالا شایدم بانک شما خودش گواهی میده من نمیدونم فقط از این موسسات اعتباری نباشه اکی هست
میشه بریزید و فرداش بردارید و خیلیا هم همین کارو میکنن خود من هم همین کارو کردم
گردش حساب یعنی اینکه تک تک تراکنش ها رو بزنه نیازی نیست خود بانکم نمیزنه و فقط مجموع بدهکار و بستانکارو میزنه
برای همه هم میزنه
حالا اگه یک بانکی هست که فقط مانده حسابو تو گواهی بزنه ، فکر نکنم باشه ولی مطمئن نیستم
فقط گفتم با حساباتون کار کنید از الان
ضمنا اگر اسپانسر خوب دارید دیگه پرینت حساب نیاز ندارید
موفق باشید
با تشکر از وحید عزیز که داره دانسته های خودش را با تمام اعضا قسمت میکنه
دوست خوب Maryam من تجربه خودم این بود که یه نامه از بانک ملی گرفتم که فقط مانده حساب اون روز توش قید شده بود در ضمن این نامه به زبان انگلیسی و مخصوص ارائه به سفارت بود که هم مهر انگلیسی بانک را داشت هم مبلغ روش پرفراژ شده بود نکته دیگه اینکه باید نرخ برابری دلار آمریکا و ریال ایران به تاریخ روز در فرم درج بشه

بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: maryam.r ، vahidvm60 ، ali.narooei

پیام‌های این موضوع
RE: لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲ - توسط California - 2011-08-08 ساعت 17:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان