2011-08-08 ساعت 23:04
(2011-08-08 ساعت 22:15)AmericanHamid نوشته:ممنون از راهنمایی کاملتون دوست عزیز(2011-07-25 ساعت 20:53)royce نوشته: سلام دوستان من از برندگان 2012 هستم
من دیپلمم 11 ساله هست وپیش دانشگاهی ندارم و می خوام برای جبران دیپلم (چون اونا میگن باید 12 ساله باشه) سابقه کار ارائه بدم با توجه به اینکه طبق قانون ایران دیپلم حساب میشه توی فرم high school diploma رو علامت بزنم؟
سابقه کارم باید مطابق رشته تحصیلی دیپلم باشه یا ربطی به هم نداره؟
لطفا راهنمایی کنید چون نمیدونم تو فرم چی بزنم
سلام
دوست گرامی برای اینکه شایستگی دریافت ویزا رو داشته باشید . احتیاج به دو شرط هست .
1- دیپلم 12 ساله که در ایران در نظام قدیم 12 ساله بود و در نظام جدید با پیش دانشگاهی 12 سال کامل میشه.
( من خودم دیپلم کاردانش 11 ساله داشتم ولی چون دانشجو بودم ایرادی نگرفت .سفارت من ابو ظبی بود ولی آنکارا ایراد میگیره )
2- شر ط دوم اینه که شما در شغلی که در لیست مشاغل وزارت کار آمریکا احتیاج به 2 سال آموزش داره شما در طی 5 سال گذشته 2 سال کار عملی داشته باشید . ( نه اینکه آموزش دیده باید)
و این دو شرط ارتباطی به هم ندارند و یک نفر میتونه هر 2 شرط رو داشته باشه یا فقط یکیشو. و نیازی نیست دیپلم و شغل مورد نظر مطابق هم باشند.
شما اگر به سایت (http://dvselectee.state.gov/) مراجعه کنید و در قسمت ( step 1) که در همین مورد توضیح داده یک مثال هم زده که به چه سایتی بربد و چگونه متوجه بشید که شرایط رو از نظر شغل دارید یا نه؟
فقط یک سوال شما برای اثبات دانشجو بودن گواهی اشتغال به تحصیل گرفتین و ترجمه کردین میشه متنش رو بفرمایید.