2011-08-09 ساعت 19:58
(2011-08-09 ساعت 19:51)alirezamk نوشته:سلام دوست من .... نه متاسفانه ما جزو این دو شماره نیستم تعجب من هم از همین مورد بود در هر حال ظاهرا باید هنوز منتظر بود .(2011-08-09 ساعت 19:41)Alirezajoon نوشته: سلام دوستان
بعد از یه غیبت نچندان طولانی خواستم خدمت تمام منتظران عزیز , دوستان خوبم عرض ادب کنم .راستی امروز یک نامه بعد از مدتها بدستم رسید باین مضمون :
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html with an expiration date. You may now come to our office on Monday through Thursday during 1:00-1:30pm to collect your visas.
در صورتی که اصلا اثری از اثار شماره ما هم وجود نداره شاید ٥۰ بار این دکمه refresh رو زدم .... بابا بیخیال فکر کنم یا ما رو سرکار گذاشتند یا شماره ها رو اشتباه میکنند ..... در هر صورت در کنار دلهای شما انتظار کشیدن هم عالمی داره .... بامید اینکه با کلیر شدن اخرین نفر , این صفحه هم بتاریخ بپیونده .
دوست خوبم دوتا شماره به کیس شما می خوره اگر مال شماست سریعاً می تونید جهت دریافت ویزا تشریف ببرید:
29269
29551
به هر حال با این پیغامی که به شما دادند یعنی شما کلیر شدید ...
موفق باشید