کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویس های تلفن، موبایل، اینترنت، و تلویزیون شما کدام است؟
(2011-08-11 ساعت 05:28)shahrzad_a نوشته:  
(2011-08-11 ساعت 05:01)maxsupermax نوشته:  سلام دوستان
چند سوال مهم و واجب برای تازه رسیده ها مثل من:
1- جدی توضیح بدید این اینترنت صلواتی که مدتی بالا ازش صحبت شده دقیقا" چیه؟ جدی می پرسم ...
2-بین مراکز ارائه موبایل مقرون به صرفه ترین برای ما ها که فعلا" باید تا کار پیدا کردن از جیب بخوریم کدوم شرکت و کدوم پلان است (برای 2نفر)
3-تلفنهای prepaidکه گاها" ازشون در فروشگاهها یاد میشه و موجوده قضیه شون چیه؟
ممنون
مکسوپرمکس

1- یه تلویزیون صلواتی داریم و یه اینترنت صلواتی Big Grin
تلویزیونش اینطوریه که یه آنتن می خرین ( ارزونترینش رو تو big5 دیدم) و مثل ایران میزنین به دیوار و تی وی.
یا اینکه از یه شرکتی cable می گیرین بعد از 1 ماه قطع می کنین. Big Grin تجربه ثابت کرده کانالاش تا 1 سال می مونه Big Grin
اینترنتش هم که با لپ تاپ سرچ می کنین ببینین کی اینترنت وایرلس بدون پسوورد داره! مثلا استارباکس ها همشون اینترنت وای فای مجانی دارن و اگر لپ تاپتون پیداش کنه کافیه به ازای هر مگا بایت 3تا صلوات بفرستین و استفاده کنین.Wink
2- بستگی داره به خیلی چیزا. چقدر حرف می زنین. برای چه مدت می می خواین؟ آیا قصد دارین تلفن ثابت هم برای خونتون بگیرین؟ اس ام اس می زنین؟ اینترنت می خواین داشته باشه؟ گوشی دارین یا می خواین بگیرین؟ اسمارت فون می خواین یا یه گوشیه معمولی کافیه ؟ کجا زندگی می کنین؟ بازم بگم؟
3-یه گوشی با سیمکارتش بسته بندی شده فقط باید اکتیوش کنین. اگر از تی موبایل یا ای تی اند تی بگیرین می تونین سیمکارتشو تو گوشیهای ایرانتون بزارین. خیلی راحت و بی دردسرند. هر وقت نخواین هم میرین با یه اپراتور دیگه!
سلام استااااااااااد
1-ممنون از جدیت هر چه تمامتر شماBig GrinWink
تلویزیون رو که نمی خوام بگیرم چه صلواتی چه خیراتیTongue
اینترنت صلواتی هم مثل اینکه همینی هست که ازش استفاده می کنم و سرعتش هم وحشتناک بالاست (خدا اموات صاحابشو هر شب جمعه بیامرزه) در ضمن موقع وصل شدن میگه " This Unsecured Connection should be Visible to others"
ولی سرعتش عالیه و تلویزیون اینترنتی هم تمام کانالهای جهان رو دسترسی دارم.
2-شرایط من : برای مدت 4 ماه برای 2نفر بدون اینترنت و تکست کم با امکان تماس عادی داخل امریکا و تماس با ایران (نه زیاد -محدود و معقول )بدون کانترکت سالانه و دیپازیت و اینکه یه گوشی خوب داریم و یکی دیگه نیازه معمولی کافیه.برای خونه هم فون نمی خواهیم.در خدمت شما دالاس هستیم . بازم بگم؟Big Grin
3-مورد این بند 3 برام جا نیفتاد (پری پید + ای تی ان تی و ... + گوشی ایران) ؟؟؟؟؟؟!!!!Sad
ممنون
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، lighter ، mohsenmb ، mohammadg846 ، taherifar ، copol

پیام‌های این موضوع
RE: سرویس های تلفن، موبایل، اینترنت، و تلویزیون شما کدام است؟ - توسط maxsupermax - 2011-08-11 ساعت 07:13
RE: سرویس های تلفن، - توسط mechanicalengineer - 2014-03-15 ساعت 20:56
پلن ما - توسط smu - 2014-03-26 ساعت 07:58
RE: سرویس های تلفن، موبایل، - توسط smu - 2014-04-04 ساعت 10:09
RE: موبایل - توسط lingni - 2014-03-29 ساعت 15:07
RE: سرویس های تلفن، موبایل - توسط lingni - 2014-03-30 ساعت 02:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان