2011-08-11 ساعت 18:34
شما میتونید در عرض کسری از ساعت یک حساب مطمئن توی یک بانک مطمئن باز کنید پس چرا روزه شک دار می گیرید؟
به دوستان 2012 توصیه میکنم حسابی رو که میخوان ببرن برای تمکن ارزی باشه چون اینجوری دلار مورد نیاز تو آمریکاتون رو هم به قیمت خوب خرید و ذخیره می کنید چه بسا که تا سال دیگه قیمت ها تو این سطح نمونه
(2011-08-11 ساعت 18:02)Amir Hussein نوشته:(2011-08-11 ساعت 14:07)afshin4749 نوشته: [quote='Amir Hussein' pid='125754' dateline='1312999300']
دوستان من حساب تمکن مالیم توی یه موسسه ی مالی اعتباری {مولل موحدین} هست. خودشون می گن ما زیر پوشش بانک مرکزی هستیم، فکر می کنین قابل قبوله براشون یا لازمه بانک و عوض کنم؟
دوست عزيزم سعي كن فوري فوري عوضش كني چون موسسه مالي اعتباري براي اونا شناخته شده نيست به خصوص با اين نام
ممنون از راهنمایی، بانک خاصی رو پیشنهاد می کنین؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)