کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-08-13 ساعت 15:08)Rainy نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 11:35)prsk نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 00:43)arezoo_zarrabi نوشته:  دوستان عزیز، من شنیدم که قوانین گرین کارت یه مقدار عوض شده و دیگه نیاز نیست هر 6 ماه ورود داشته باشین و 1 سالش کردن. توی برگه ای که همراه گرین کارت من هم اومد نوشته بود اگر بیشتر از یک سال خارج از آمریکا هستید نسبت به دریافت برگه های لازم اقدام کنید. کسی در این مورد چیزی می دونه؟

وای اگر این قانون باشه که خیلی عالی، دوستانی که اطلاع دارن لطفاً راهنمائی کنند.
پیشاپیش ممنونSmile

اگر اين خبر درست باشه كه من بعيد ميدونم. ديگه دوستان نيازي به گرفتن پاس سفيد نخواهند داشت.
لطفا دوست عزيز در صورت امكان عين متن ارسال شده به شما را در سايت درج كنيد.
ممنون

راستش منم فقط شنیدم! یکی از دوستام گفت تو تلویزین شنیده..... هر چی تو سایت های خود آمریکا دنبالش گشتم چیزی پیدا نکردم، اگه پیدا کنم حتما خبر می دم
(2011-08-13 ساعت 15:18)nasnam نوشته:  یک سوال: اگه اولین ورود به آمریکا همون ایالت ذکر شده در آدرسی که قراره گرین کارت بره نباشه مشکلی‌ پیش میاد؟و باعث می‌شه گرین کارت دیرتر به دستمون برسه؟مثلا آدرس توی فرمها نیو یورک باشه ولی‌ اولین ورود کالیفرنیا باشه.ممنون

دوست عزیز، من توی فرمهام آدرس تنسی رو داده بودم، ولی رفتم سیاتل و توی فرودگاه، همونجا که انگشت نگاری می کنن، آدرسمو عوض کردم و نهایتا به آدرس سیاتلم اومد...
تشکر کنندگان: najibi ، nasnam ، maaref ، tamanna ، jan ، California ، tata63

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط arezoo_zarrabi - 2011-08-13 ساعت 21:08

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان