(2011-08-16 ساعت 18:05)gadfly نوشته: .
.
.
ارادتمند
gadfly هفت ماهه
ايشا الله دو ماه ديگه زانوي خير زمين ميزاري gadfly عزيز و به سلامتي سبك ميشي، خوب بگو ببينم ،پسره يا دختر به سلامتي

البته ببخشيد، شوخي كردم دوست عزيزم، خواستم جو يكم عوض شه، اميدورام ناراحت نشده باشي، در غير اينصورت عذر خواهي منو بپذيريد.

من مدتيه كه اين دور و برا پست نگذاشتم، و نمي خواستم هم كه بزارم، چون واقعاً خيلي خيلي گرفتارم و كمي هم بي حوصله. ولي وقتي ميبينم حال دوستان گلم اينطوريه، خيلي اذيت ميشم و مجبور شدم سكوتم رو بشكنم (شبيه دكلمه هاي فيلمهاي هندي شد)

دوستان عزيز مطمئنم كه هممون از اين وضعيت به خوبي گذر ميكنيم، اگه يك نگاهي به جدول 2010 بندازيد ميبينيد كه پارسال درصد كمي از دوستان، ويزا نگرفتن، پس اميدوار باشيد، لطفاً. اگر هم نشد كه خوب حتماً اينجوري بهتره.
بياييد همگي به اين آشنايي كه با هم داريم، دلگرم باشيم، فرض كنيد مهاجر سرا نبود، و ما همديگرو نميشناختيم و از اوضاع هم خبر نداشتيم، اونوقت تصور كنيد در چه فضاي مبهمي قرار داشتيم، خواهش ميكنم يك بار ديگه مواردي رو كه از طريق اين سايت و دوستانمون در اين سايت فهميديم و بهمون كمك كرد كه به اينجا برسيم رو مرور كنيد، پس اين خودش يك نوع دلگرميه.
من اين روزها زماني كه وقت آزاد پيدا ميكنم، بيشتر به تاپيك بچه هاي 2012 سر ميزنم و سعي ميكنم با پرداختن به مسايل اونا سر خودمو گرم كنم، پيشنهاد ميكنم شما هم سري به اين دوستان بزنيد

ببخشيد رفتم بالاي منبر

همگي خوب و خوش باشيد

و با انرژي مثبت گزران زندگي كنيد
دوستان عزيز در جدول پيوست (2010 در يك نگاه) چند رنگ داریم :
سبز تیره : کسانی که از قبل کلیر شده بودند
سبز روشن (فسفری) : کسانی که روزهای آخر کلیر شدند و ویزا گرفتند
رنگ قرمز:کسانی که ویزا نگرفتند
رنگ سفید :کسانی که اطلاعاتی از وضعیتشو نداریم و امیدوارم خودشون یا کسانی که از وضعیتشون اطلاع دارن من رو در جریان بزارن
دوست دار همه شما
Hornet

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز