(2011-08-23 ساعت 16:28)sarah_xzx نوشته: سلام.قبل از هر چیز می خواستم از سایت فوق العاده تون تشکر کنم ...
من امسال(2013) توی لاتاری شرکت خواهم کرد و تقریبا همه ی انجمن ها رو مطالعه کرده ام ولی یه چند تا سوال هنوز براشون جوابی پیدا نکدم ..حالا یا از بی دقتی من بوده. یا اینکه جوابها متفاوت بوده یا اینکه سوال من نبوده اند ..می خواستم که خیلی دقیق و کامل بهم توضیح بدید که بدونم اگه من شرایطش رو ندارم اصلا به فکر شرکت در لاتاری نباشم و حق دیگران رو ضایع نکنم...
1) من دیپلم فنی و حرفه ای در رشته کامپوترهستم بدون مدرک پیش دانشگاهی...تا اونجا که متوجه شدم در نهایت مجبورم که مدرک پیشدانشگاهی ام رو هم بگیرم که دارم اقدام هم می کنم..ولی اصل مدرک دیپلمم گم شده و فقط کپی آنرا دارم ..آیا موفع ارایه مدارک به سفارت بدون ارایه اصل خود مدرک دیپلم به طور صد در صد رد میشیم ؟ در حالی که مدرک پیش دانشگاهی رو رو هم داریم ؟
2) با توجه به میزان تحصیلات من و من 5 سال در یک شرکت خصوصی کار می کردم ولی بیمه نبودم ...هرچند این امر هم مربوط به 3 سال گزشته می باشد ولی شرکت آشناست و می توانم ازشون بخوام که تا همین امسال هم برای من بنویسند که کار می کرده ام..حالا این گواهی سابقه کار حتما باید بیمه شده باشیم یا اینکه نه فقط گواهی خود شرکت کافی است ؟ من اونجا کمی کارهای حسابداری و کارهای تایپی انجام می دادم ..در واقع آچار فرانسه بودیم اونجا هر کاری که انجام می دادند ما هم یه بخشی از اون رو انجام می دادیم ..و شرکت هم نمایندگی فروش موتورهای لنج داشت ..
3) همسر من دیپلم کارو دانش در رشته تعمیر ماشین های کشاورزی هستند ..و کارشون هم ترخیص کالا از گمرک و خودش دفتر کار داره و چندتا هم کارمند....8-9 سال هم سابقه بیمه داره ... آیا شغل ایشون برای دولت امریکا با توجه به اینکه گفته 2 سال سابقه کار در کاری که نیاز به آموزش داشته و مورد تایید دولت آمریکا هم باشه و مورد قبول هست یا نه ؟ و البته من اون سایتی که مربوط به مشاغال بود رو هم چک کردم ولی دقیقا نتونستم کار همسرم رو پیدا کنم ...اصلا ترخیصکار در انگلیسی به چه معناست ..؟ آخه در کشورهای دیگه خود شرکت های وارد کننده کالاهاشون رو از گمرک ترخیص می کنند نه اینکه به یک ترخیص کار به طور جداگانه بگن بره کالاشون رو ترخیص کنه...
4) از نظر شرایط مالی هم در وضعیت مناسبی هستیم و اسناد ملکی هم داریم ....اگر اسممان در آمد و همه مشکلات بالا حل شد و موردی نبود می خواستم بدونم که اون فردی که برنده می شه باید علاوه بر بودن مبلغ قابل توجه توی حساب خودش باید توی حساب همسر و فرزندش هم همان میزان پول موجود باشه ؟
ببخشید از سوالات زیادم و نامه طولانیم ...
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو زود بدید...
درود بر شما ...
به مهاجرسرا خوش اومدین ...
1 - شما برای ثبت نام در لاتاری باید حداقل مدرکی که داشته باشید دیپلم و یا 2 سال سابقه کار معتبر ...
که در هنگام قبولی باید این مدارک رو ارائه کنید ... مدرک دیپلم شما که گمشده باید پیدا بشه زیرا زمانی که می خواهید ترجمه و برابر اصل کنید باید اصل مدرک همراه تون باشه ... اگه مدرک پیش دانشگاهی بگیرید که خیلی بهتره و برابر میشه با 12 سال دوران تحصیل کامل آمریکا ...
2 - در مورد اینکه اگر سابقه کار همراه با بیمه باشه که عالیه . اما نمی دونم که بدون بیمه معتبر می باشد یا نه !
3 - همسر شما ممکنه سابقه کارشون معتبر باشه اما باید فهمید که آیا مورد قبول سفارت هست یا نه ...! البته سابقه کار با بیمه که خیلی خوبه ...اون هم شغلی که آموزشی باشه ...
4 - کسی که قبول میشه در لاتاری ، اگر میخواد مدارک مالی رو نشون بده باید مدارکی باشه که ارزشش بالا باشه . مثل سند زمین و یا حساب بانکی دارای موجودی 30 میلیون به بالا ...
ولی فکر نکنم ارائه مدارکی مالی برای همسر و فرزند ضرورتی داشته باشه ... ...
این هم لینک آمارگیری مدار تحصیلی گرین کارت لاتاری 2012 :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4321
مدارک تحصیلی گرین کارت لاتاری 2011 :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2615
مدارک تحصیلی گرین کارت لاتاری 2010 :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1216
کاربر گرامی شما می تونید برای دریافت اطلاعات بیشتر انجمن گرین کارتهای لاتاری 2007 الی 2012 را مرور کنید ...
به قول خودتون حتما در ثبت نام گرین کارت لاتاری اندکی تأمل کنید و هدفمند و برنامه ریزی شده برای آینده ، ثبت نام کنید ...
سوالاتی بود ، دوستان و مدیران پاسخگوی شما خواهند بود ...
موفق باشید ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!