2011-08-24 ساعت 16:40
(2011-08-24 ساعت 15:12)sinswimer نوشته:(2011-08-13 ساعت 21:32)bakhshandehgy نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من کیس نامبرم 73xxx است که واقعا امیدی ندارم![]()
ولی دو تا سوال دارم که هنوز جوابشون رو پیدا نکردم:
1- ترتیب کیس نامبرها چه جوریه؟ مگه نمیگید که از آسیا 15000 نفر برنده شدن پس چرا کیس نامبرها تا 75000 تا بالا رفته؟
2- به احتمال بسیار زیاد مصاحبه افراد با کیس نامبرهای بالا در آگوست یا سپتامبر است. سوال اینه که FBI check افراد با کیس نامبر بالا چه جوری می شه؟ یعنی این افراد زمان کل کارشون در آخر سپتامبر باید تمام بشه ولی هنوز FBI check اونها نیامده. اونها خودشون می دونن که افراد با کیس نامبر بالا وضعیت اینچنینی دارند و نباید FBI check اونها طولانی بشه. خوب من که نمی فهم پس اگه قرار باشه fbi Check اونها طول بکشه و جواب نگیرن اصلا چرا این افراد را برای مصاحبه صدا می زنند.
می شه لطفا یکی که وارده جواب بده
سلام وقت بخير
دوست عزيز نگراني شما كاملا" بي مورد هستش.
دليل: شما همين الآن به بولتن ويزاي امسال نگاه بكنيد. زماني كه 4 ماه و نيم مانده تا سال 2011 تمام شود همه از آسيا كارنت شدند و 8000 نفر از 2012 را نيز كارنت كردند.
پس سه ماه مانده كه سال 2011 تمام شود از پرونده هاي 2011 موردي باقي نميماند.
براي سال 2012 نيز وضعيت تازه بهتر از اين هم خواهد بود. مطمئن باشيد.
اگر قبلا" مشكلي در اين زمينه ها پيش ميآمد:
1 - مربوط به متقاضي نبود و عدم رسيدگي اداري كاركنان را ميرساند.
2 - با گذشت زمان بر اين مشكل چيره شده اند و تمايل ندارند كه متقاضياني را داشته باشند كه از آنها ناراضي باشند.
خيالتان راحت باشد. جاي هيچ نگراني نيست و آنها هم نميخواهند با احساسات كسي به اين سادگي بازي كنند . اطمينان كامل داشته باش كه 3 الي 4 ماه مانده كه سال تمام شود همه كارنت ميشوند و زياد به آمار ها توجه نكن.
دوست عزیز
کل داستان لاتاری از اکتبر هرسال تا پایان سپتامبر سال بعد است.
کارنت شده های 2012 هم مربوط به اکتبر (یعنی سال مالی بعد) هستن.
ورود به آمریکا: 2012