(2011-08-24 ساعت 17:48)پريچهر رحيمي نوشته: سلامسلام
خيلي ممنون از اطلاعات فوق العاده مفيدي كه دادين
در مورد جدول آخه من از همينجا رفتم سه تا يك صفحه باز شد كه سه تا جدول داشت يكي واسه هاواييه يكي كلومبيا ديگري آلاسكا كه من دنبال ايالتهاي ديگه اي بودم ولي پيدا نكردم حتي اصلا متوجه نشدم اين صفحه دومه!!!!الان باز چك كردم ولي پيدا نميكنم هرچي آبشنارو ميزنم!!!
خواهش میکنم. هم لینک قبلی، هم لینک جدید که جداول امسال هست، 1 صفحه ای هست.(1 صفحه حاوی 3 جدول). در هر دو: جدول اول مربوط به 48 ایالت به هم پیوسته و واشینگتن دی سی، پورتوریکو، ویرجین آیلندز، گوام و جزایر شمالی مشترک المنافع ماریانا هست. جدول دوم همونطور که گفتید مربوط به آلاسکا و جدول سوم مربوط به هاواییست. پس اگر بدنبال حداقل income برای هر ایالتی (بجز آلاسکا و هاوایی) هستید، جدول اول و برای آلاسکا و هاوایی هم به ترتیب جدول دوم و سوم را ببینید. برای ایرانیها که اکثرا در سرزمین اصلی زندگی میکنند و معمولا حامی مالیشان هم از سرزمین اصلی هست، جدول اول مبنا و مورد نیاز هست. مگر اینکه حامیشان ساکن آلاسکا یا هاوایی باشد.
در ضمن اگر حامی فعلا ساکن خارج از آمریکاست، باید سکونت خود در آمریکا (و موقتی بودن کار و سکونت در خارج) را اثبات کند و بدیهیست که ایالتی که به عنوان محل زندگی اش اعلام میکند، مبنای محاسبه و توجه به جدول مربوطه میشود. البته معمولا این مورد اخیر (حامی خارج از آمریکا) قدری پیچیده و فهم مدارک اثبات برای آفیسر(های گیج که برزسی و مصاحبه میکنند) مشکل هست و بدلیل امکان ریجکت و تقاضای تجدید نظر و طولانی تر!شدن پروسه معمولا توصیه نمیشود و فقط محض اطلاعات نوشتم

امیدوارم توضیحات بدرد دوستان بخوره. مطالب مربوط به شرایط اسپانسر، انواع فرمهای ساپورت و .. در راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی را هم مطالعه کنید