2011-08-25 ساعت 12:23
(2011-08-24 ساعت 12:40)naeiji1974 نوشته:ممنون از شما اما من الان یک نکته ای یادم اومد : ما بعد ازدریافت ویزای همسرم به سفارت ایمیل دادیم که تاریخ ویزا رو مطمئن بشیم وهمچنین تاریخ اعتبار مدیکال رو که اونها در جواب گفتند که تاریخ ویزا و اون پاکت زرد رنگ همراه ویزا(که شامل پاسخ مدیکال هم بود) هر دو از تاریخ صدور ویزا 6ماه اعتبار دارند. اگر تونستم متن ایمیل رو پیدا کنم حتما میذارمش اینجا.(2011-08-24 ساعت 12:05)sunrise نوشته:سفارت که نمیدونه شما کی بلیط گرفتید ولی به شما اعلام میکنه که اگر ویزای 6 ماهه میخواهید باید مدیکال رو مجدد انجام بدید ( همچون کالیفرنیا ) و شما هم با توجه به بلیط رفتتون( بهمن ماه ) اگر مدیکال مجدد نبرید اعتبار ویزاتون تا دسامبر خواهد بود و به برنامتون نمیخوره.(2011-08-24 ساعت 11:40)naeiji1974 نوشته:با سلام و تشکر بابت پاسخ سریع و قانع کنندتون دوست عزیز، ما هم تاریخ مدیکالمون مال دسامبر 2010 هست( آذر 89) حدودا 8ماه 'گذشته و برای فوریه 2012(بهمن 90) بلیط رفت به امریکا گرفتیم، زمانی که من کلیر شدم اگر احتیاج به تجدید مدیکال باشه خود سفارت بهم میگه که باید دوباره مدیکال تست رو تکرار کنم یا نه؟ آیا برای ورود به امریکا هم باید هنوز مدیکالمون معتبر باشه ؟(2011-08-24 ساعت 10:53)sunrise نوشته: دوباره تست مدیکال میخواد فکر نکنم دوباره لازم باشه واکسن بزنم؟!!! این واکسنها چه قدر اعتبار داره ؟ کسی چیزی میدونه؟ من سال پیش رفتم پیش سلیمان نایال که فکر کنم اعتبار مدیکالش 1 سال بود الان که نایال نیست پیش کی بریم برای مدیکال؟ببینید دوست عزیز مدیکال کالیفرنیا هم یکساله بوده ولی دقیقا 8 ماه (240 روز ) از اعتبارش در دوران کلیر ایشون گذشته و در واقع الان فقط 4 ماه اعتبار داره. سفارت هم گفته اگر ویزا با اعتبار 6 ماهه میخوای برو مدیکال بده وگرنه لازم نیست یعنی اگر ایشون با گرفتن ویزا توی یه بازه 3 ماهه ( با در نظر گرفتن مراجعه ایشون به سفارت و مراحل صدور ویزا که حدودا یکماه میکشه) بخوان برن آمریکا هیچ نیازی به مدیکال مجدد ندارند.
با سلام و تبریک خیلی خیلی زیاد بابت کلیر شدنتون دوست عزیز،
اما یه سوال یعنی شما دوباره باید مدیکال چک بدید؟؟! مگه سلیمان نیال 1سال اعتبار نداره!؟ ما هم که پیش سلیمان نیال رفتیم،یعنی دوباره باید برم دبی برای مدیکال چک!؟؟
چجوری میتونیم از اعتبار مدیکال مطلع بشیم؟ اعتبار مدیکال فقط برای صدور ویزاست یا برای ورود به امریکا هم باید هنوز معتبر باشه ؟
اعتبار مدیکال بالای برگه مدیکال که توی پاکت کلینیک تون بود نوشته شده بود . هنگام تحویل مدارک از من خواستند پاکت رو باز کنم و برگه رو بهشون بدم منم تاریخ اعتبار هر 3 نفرمون رو دیدم که یکساله بود ( nmc) مال شما هم یکساله بود چون خودم از دکتر نایال با ایمیل در مورد اعتبار مدیکالش استعلام گرفتم که گفتند یکساله هست.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st