2011-08-25 ساعت 22:43
(2011-08-25 ساعت 21:05)najibi نوشته:(2011-08-25 ساعت 20:54)maryam58 نوشته: سلام بچه هادوست گرامی میدونم چه حالی دارید. سعی کنید خوشبین باشید و احتمالات مثبت رو در نظر بگیرید. مثلا ممکنه چیزی رو روز مصاحبه از قلم انداخته باشند که حالا میخواستند یه بار دیگه با هاتون ست کنند و بعد به این نتیجه رسیده باشند که لازم نیست. ای کاش ازشون میخواستید بهتون بگن که آیا کسر مدرک داشتید یا نه. به نظر من بهتره که از طریق ایمیل پیگیر باشید.مطمئن باشید اگه نمیخواستند ویزا بدن بهتون اعلام میکردند.منتظر هورای شما هستیم ...
الان انقدر حالم بده که اصلا نمیدونم باید چکار کنم.
22 آگوست ابوظبی به ما ایمیل داد و برای 15 سپتامبر 8 صبح، به ما وقت دادن، موضوع ایمیل رو نوشته بودن second interview، ما هم از اونروز دنبال بلیط و هتل و ... ، خلاصه امروز صبح رفتیم بلیط گرفتیم و هتل رزرو کردیم و ...
حالا الان که اومدم ایمیل و چک کردم، در کمال ناباوری دیدم یه ایمیل دیگه از ابوظبی اومده، که گفتن مصاحبه دوم کنسل شده، من وهمسرم تنها نتیجه ای که میتونستیم بگیریم اینه که خوب دودل بودن که به ما ویزا بدن یا نه و الان به این نتیجه رسیدن که نه، از طرفی ما واسه 14 سپتامبر بلیط گرفتیم، از طرفی حالا نمیدونیم اینو چکار کنیم ، پولمون که رفته، چون آژانس 50 درصد کم میکنه، واسه 3 مهر (که میشه هفته آخر سپتامبر) دوباره بلیط بگیریم؟ اصلا بریم؟ نظر شما چیه؟ حالا اگه بخوایم 3 مهر بریم، کی واسه بلیط گرفتن اقدام کنیم؟ انقدر نا امیدیم که نمیدونین.
سلام ،
من هم حرفای دوستمونو تأیید میکنم اگه بخوان بگن نه تعارف ندارن که.به نظر من هم شما با میل پیگیری کن که( اگه میتونیم کمکی بهتون کنیم بگین چه مدرکی میتونیم بدیم.)اونام یا میگن فلان مدرکو یا میگن هنوز در حال برسی هستیم.حتی بعید نیست که به خاطره شلوغی بهتون اشتباهی میل داده باشن.اینرو دلگرمی حساب نکنین اما اینم حساب کنین که همه اینا ممکن اتفاق بیفته اگه به حجم کاریه زیاد اونا و گندی که امسال زدن فک کنیم و اینکه اونا هم آدم هستن.امیدوارم زود هورا بشنوم ازتون .واسه ما هم دعا کنین.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه
و خواست
دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov