(2011-08-24 ساعت 00:19)ParsTrader نوشته:(2011-08-23 ساعت 23:05)farzad-it نوشته: درود دوستان عزيز.سلام
براي مهاجرت به نيوزيلند معدل ليسانس بايد 15 به بالا باشه؟يا مهم نيست اصلا؟
بستگی داره اگر دانشگاه سراسری ( نه غیر انتفاعی و علمی کاربردی و .. ) نه نیازی نیست اگر دانشگاه ازاد شهر تهران باشه بالای 14 اگر داشنگاه ازاد شهر های کوچک و یا دانشگاه غیر انتفاعی و... باشه معمولا بالای 15 می خوان البته اول اسسمنت می گیرید اگر به شما لول 7 دادند که هیچ مشکلی نیست اگر لول 6 بدند نشون میده مدرک را در حد فوق دیپلم قبول دارند نه بیشتر
البته همانطور که گفتم برای دانشگاههای سراسری را قبول دارند و شرط معدل ندارند
سلام
بستگی داره اگر دانشگاه سراسری ( نه غیر انتفاعی و علمی کاربردی و .. ) نه نیازی نیست اگر دانشگاه ازاد شهر تهران باشه بالای 14 اگر داشنگاه ازاد شهر های کوچک و یا دانشگاه غیر انتفاعی و... باشه معمولا بالای 15 می خوان البته اول اسسمنت می گیرید اگر به شما لول 7 دادند که هیچ مشکلی نیست اگر لول 6 بدند نشون میده مدرک را در حد فوق دیپلم قبول دارند نه بیشتر
البته همانطور که گفتم برای دانشگاههای سراسری را قبول دارند و شرط معدل ندارند
سلام
من فوق لیسانس انیمیشن دارم,سابقه کار هم دارم,پیش یک وکیل مهاجرت رفتم گفت بین کشور های مهاجر پذیر رشته تو فقط توی لیست نیوزلند هست و برای تو این کشور برای مهاجرت مناسب تر هست.الان دارم برای گرفتن مدرک ایلتس می خونم.
نمی دونم واقعا نیوزلند نسبت به کشورایی مثل استرالیل یا کانادا برای مهاجرت هم رشته ای های من مناسب تر هست یا نه؟
و نکته دیگه اگه من با یک ویزای دانشجویی دوره زبان بیام اونجا و در خواست اقامت بدم بهتره یا اینکه همین ایران ایلتس بگیرم و اینجا از طریق وکیل درخواست بدم؟؟
این وکیلها اینجا دروغ زیاد می گن,می گن که مدارک کامل به ما بدی بین 6 تا حداکثر 9 ماه اقامت برات می گیریم.
واقعا در ست هست یا نه؟؟لطفا راهنمایی کنین