2011-09-03 ساعت 11:15
(2011-09-02 ساعت 01:31)3rip نوشته:(2011-09-02 ساعت 00:35)mani_0098 نوشته:(2011-09-01 ساعت 22:23)Mostafa Kianoush نوشته:(2011-09-01 ساعت 00:51)mani_0098 نوشته: با سلام مجدد، راستش من به با فرمت زیر ایمیلم رو شروع کردم :
Case Number: 2012AS00054xxx
Principal Applicant Name: last name, first name
Year of Birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
و حتی صفحه بارکددار رو هم ضمیمه کردم و فرستادم با کد رهگیری پستی که باهاش مدارکم رو فرستادم ولی باز گفتن که اطلاعات match نیست، من فقط فکر میکنم ممکنه ترتیب اسم و فامیلم مشکلساز شده باشه، چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. لطفاً اگه راه حلی دارین بگین.
ممنون
بنابر اطلاعاتی که دادید ایراد از فرمت ایمیل شما نیست. عدم match بودن که در پاسخشون ذکر کردن احتمالا مربوط میشه به اطلاعاتی که الان فرستادین و اطلاعات ثبت نام اولیه تون. نمونه همچین مشکلی رو هم یکی از دوستان در تاپیکهای دیگه ذکر کرده بود. مطمئن هستید که اصلاعات ارسالی در فرم هاتون با ثبت نام اولیه ای که انجام دادید از همه نظر یکی هست؟ فکر میکنم بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که ازشون توضیح بخواید که دقیقا مشکل کجاست؟
راستش حق با شما بود، من تاریخ تولدم رو به جای 1984/12/09 اشتباهاً نوشتم 1984/13/09. حالا میخوام اول چک کنم ببینم مدارکی که فرستادم رسیده یا نه و بعدش بهشون بگم که چنین اشتباهی صورت گرفته. با اولویتی که عرض کردم، میشه راهنماییم کنین ببینم چطوری میتونم هم از صحت ارسال مدارکم آگاه بشم و هم مشکلمو اصلاح کنم؟
ایراد تأثیرگذاری که نیست؟ هست؟ بیچاره نشم؟
مرسی
سلام
دوست من ، این که گفتند اطلاعاتتون match نیست خودش نشون میده که مدارک به دستشون رسیده
در مورد تاریخ تولد کافیه که تاریخ تولد صحیح رو براشون ایمیل کنی و دلیل قانع کننده ای برای اشتباهت بیاری . و منتظر باشی ببینی چی جواب میدن
زیاد سخت نگیر، این چیزا واسشون عادیه و میدونن در تبدیل تاریخ ها زیاد اشتباه میشه
راستش من متولد 21/7/1363 هستم که میشه معادل 1984/13/10 ولی شناسنامم رو واسه 21/6/1363 گرفتن که میشه معادل 1984/12/09. متأسفانه موقع اقدام واسه لاتری چون روز آخرش بود از شدت عجله تاریخ واقعی تولدمو نوشتم نه تاریخ شناسنامم رو. ولی تو فرم ها تاریخ شناسنامه ای رو نوشتم. حالا میخوام بدونم KCC اصلاً همچین کاری واسش مفهومی داره که کسی شناسنامش رو زودتر بگیره یا به مشکل میخورم؟ میشه راهنماییم کنین ببینم چی باید بنویسم واسشون؟
مرسی از لطفتون
شماره کیس : 2012AS00054XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27 آگوست
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تاریخ رویت قبولی در سایت: 17 جولای