2011-09-03 ساعت 20:18
(2011-09-03 ساعت 19:48)rayan.s نوشته:سیاست آقای رایان در برابر هر چیز جدیدی اینه: مخم و مخم، مخالفم(2011-09-03 ساعت 14:04)pefa نوشته: یک خبر که میتونه از نگرانی کلیر نشده ها کم کنهدوست عزیز! اول صبر میکردی اون دوستتان که تاریخ اعتبار ویزاش تموم شده بود بره و ویزاش را به این روش که گفته بودید بگیره بعد نظرتان را برای کلییر نشده ها تعمیم میدادید.
البته قسمتیش برداشت شخصی خودم است
یکی از 2010ی ها که ویزا گرفته بود و به خاطر مسائلی نتونسته بود سر وعده ویزاش بره آمریکا، از آشنایان منه.
من روز مصاحبه از افسر راجع به شانس تمدید و صدور ویزاش سوال کردم که افسر گفت: نه راهی نداره و ..
خودش دوباره پیگیر شده بود و سفارت بهش گفته که میتونه دوباره بیاد مصاحبه، مدارکش رو تحویل بده، هزینه بده، دکتر بره، و ... خلاصه از نو همه ی مراحل رو بره تا براش ویزا صادر کنن.
حالا من این رو تعمیم میدم به اونایی که به هر دلیل جواب کلیرشون نمی آد و میخوان در هر صورت آمریکاهه رو برن، و تصور من اینه که این حق برای همه ی برنده گان محفوظ باشه و نیومدن جواب کلیر فقط این هزینه رو به گردن برنده میزاره که یک بار دیگه مراحل رو بره.
یادمه که 6 نفر از 2010ی ها در آنکارا این ویزا نگرفتن. کاش بهشون خبر میدادید تا اگه هنوز مایل هستن، تحقیق بکنن و این شانس رو از دست ندن.
با آرزوی اینکه آخر همین هفته، شماره کیسمون تو سایت بیاد یا Ready بزنه.
متاسفانه در ایران افراد از شنیدن حرف حق اینقدر ناراحت می شوند که از شنیدن امیدی واهی خوشحال!
دوستان گرام! نه بحث سنگ دلی نه بحث حسادت! این قانون است که اگر ویزا تا پایان سپتامبر به هر دلیلی صادر نشه دیگه صادر نمیشه. (کافی زحمت بکشید و متن نامه برنده شدن (نامه اول) را بدقت بخوانید)
پس اگر خدایی نکرده ویزا احدی از دوستان صادر نشد بهتر است دل به این امیدهای واهی نبنده! به امید اخذ ویزا عزیزان
بار اول نیست که این نوع جواب هارو از شما میبینم.
ما با همین امیدهای به نظر شما واهی، داریم ویزا میگیریم.
همه دروغ میگن الا شما
من تجارب خودم رو صادقانه میام ومیگم و فکر کنم سیاست سایت هم همین باشه که دیگران از تجارب هم استفاده کنن و شونونده خودش باید عاقل باشه و با تحقیق درست و غلط حرفا رو از هم تمیز بده.