دوست عزیز همسفر سلام
همین الان جواب ایمیل ما رو هم دادن که برای گرفتن ویزا زود بیاین ولی هنوز سایت تغییری نکرده. من از صحبت دوستان فهمیدم که یعنی باید خوشحال باشم.... دقیقا 3ماه شد مصاحبه ما مثل شما 6جون بود امروز شد سه ماه...
احتمالا ما همین هفته برا 19 شهریور میریم... اگه کسی ابوظبی کاری داشت من در خدمتم شاید بتونم کمکی انجام بدم....
دوست عزیز همسفر سلام
همین الان جواب ایمیل ما رو هم دادن که برای گرفتن ویزا زود بیاین ولی هنوز سایت تغییری نکرده. من از صحبت دوستان فهمیدم که یعنی باید خوشحال باشم.... دقیقا 3ماه شد مصاحبه ما مثل شما 6جون بود امروز شد سه ماه...
احتمالا ما همین هفته برا 19 شهریور میریم... اگه کسی ابوظبی کاری داشت من در خدمتم شاید بتونم کمکی انجام بدم....
(2011-09-05 ساعت 22:44)coming soon نوشته:(2011-09-05 ساعت 18:01)najibi نوشته: دوستان سلام. بالاخره بعد از ۳ هفته جواب ایمیل من رو دادند:
Our records indicate that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s). We encourage you to submit the passports as soon as possible.
اما توی سایت statusهنوز هستشapplication in processing! نظرتون چیه دوستان؟ قلابیه یا باید هورا کشید؟
اولا خیلی خیلی مبارکه ثانیا من 25 آگوست ویزام رو از ابوظبی گرفتم ولی هنوز توی سایت application in processing هستش پس نگران نباش و به افتخار ویزات :
هوررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز همسفر سلام