کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
کی سی سی خودشون امسال اول از طریق ایمیل و همزمان با تغییر فرم صفحه ای که در ابتدا از اون متوجه برنده شدنتون شدید بهتون اطلاع می دن
فرستادن نامه کار خاصی نمی کنه چون امسال رو روال خودشون انجام می دن همونطور که دوستانی که تا حالا زمان مصاحبه رو گرفتن از طریق جواب نامه اشون نبوده بلکه انجام خود پروسه بوده
با امید به خبرهای خوب کمی صبر داشته باشید
فکر کارهای اونور باشید

(2011-09-12 ساعت 23:17)omidooo نوشته:  
(2011-09-12 ساعت 21:41)shadin_n نوشته:  سلام میشه لطفا توضیح بدید که در سایت بولتن > ماه اکتبر، منظورشون از آسیا 10000 چیه؟ من که کیس نامبرم 65*** ( 65 هزار)هست آیا کارنت شدم یا نه؟ چجوری بفهمم که شدم یعنی الان تا 40000 کارنت شدن؟
ممنونم

دوست عزیز
میشه بگی این عدد 40000 رو چجوری حساب کردی؟ فکر کنم شما از 50000 تا 10000 کم کردی . فکر کنم شما این تاپیک رو بصورت کامل نخوندی ، دوستم منظورشون از عدد 10000 اینه که تا این شماره کارنت شدند ( به عبارت cut off توجه کنید)
به امید موفقیت همه

(2011-09-12 ساعت 22:55)aminlio نوشته:  با سلام
ضمن عرض تبریک به همه دوستان. در خصوص دوستانی که مثل من شمارشون کارنت شده باید بگم که می تونید ایمیل بزنید و تاریخ دقیق رو بپرسید ولی اگر یه 3 روزی صبر کنید مطمئنا خودشون ایمیل می زنند. چون امسال با سالهای قبل فرق کرده و طبق فرمی که پر کردیم ایمیل بهمون می زنند و مارو از وقت دقیق مصاحبه مطلع می کنند.
با تشکر

دوست عزیز منظورتون اینه که چند روزی صبر کنیم تا تاریخ مصاحبه رو بهمون از طریق ای میل خبر بدند؟
و اگه خبری نشد خودمون ایمیل بزنیم؟ واینکه به سفارت آنکارا میل بزنیم یا KCC؟
به امید موفقیت همه
مرسی

تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط سامان صفایی - 2011-09-13 ساعت 00:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: