2011-09-14 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-14 ساعت 16:24 توسط hakan pasha.)
با سلام، اول اینکه تومر هم تو تهران هم تبریز نمایندگی داره، هزینش توی ایران کمتر از اینجاست، من الان توی آنتالیا هستم، شرکت ثبت کردم، ولی اجازه کار نمیدن، تا یک سال پیش به همهٔ شرکتا اجازه کار میدادن ولی الان یک ساله که خیلی سخت میدن حتا اگر اروپایی باشین، حتی اگر شغلتون خاص باشه. قوانین خیلی سخت شده، هزینه ثبت شرکت به طور معمول ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ لیر هست .وقتی شرکت ثبت کردین، اجازه کار گرفتین میتونین واسه اقامت ۱ ساله اقدام کنید، اگر شرکت ثبت کردید خواستید شرکتتونو ببندید هم کلی دردسر داره......
میتونید شرکت ثبت کنید ولی بعدش باید اجازه کار بگیرید که خیلی سخت میدن بعد از ۵ سال میتونید برای پاسپورت ترک اقدام کنید
(2011-09-14 ساعت 13:20)سحرياوري نوشته: من ميخوام اقامت تركيه رو بگيرم و از مطالب شما هم خيلي استفاده كردم .
يه سوال داشتم اگه من بتونم شركت ثبت كنم و ماليات رو هم پرداخت كنم. ولي فقط از طريق شركت خونه بخرم
بعد از چند سال مي تونم اقامت دائم بگيرم ؟ و وضعيت تحصيلي بچه هام كه هنوز محصلند چي مي شه؟ مي تونن از مدارس انگليسي زبان استفاده كنند؟
مرسي از راهنمائي شما.
میتونید شرکت ثبت کنید ولی بعدش باید اجازه کار بگیرید که خیلی سخت میدن بعد از ۵ سال میتونید برای پاسپورت ترک اقدام کنید