کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2011-09-23 ساعت 04:24)aghdam نوشته:  
(2011-09-21 ساعت 21:21)hana87 نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 17:58)pefa نوشته:  
(2011-09-20 ساعت 15:30)final destination نوشته:  دوستانی که سفر زمینی به آنکارا داشتند:
آیا هنگام برگشت کسی بوده که تو سه راهی خوی ازش سوال و جواب کنن بخاطر ویزای تو پاسپورت؟آیا خیلی موضوع جدی و مهمیه؟
سه راهی خوی یه ستوان یک مسن هست که کمی گیر عجیب و غریب میده
مثلا به نبض دست آقایون رو میگیره و ازشون سوال می پرسه که کجا بودی؟ کجا میری؟ چرا میری؟ و برای خانم ها هم میگه انگشتای دستتو صاف بگیر و جواب سوالامو بده که اگه نبض بالا بره یا انگشتا بلرزن، یعنی طرف ریگی به کفش داره.
من فقط به جنبه ی طنز این قضیه نگاه میکنم و به سادگی این افسر می خندم.
نهایتش اینه که میپرسه چرا میری آمریکا، شمام بگو میرم تحصیل میکنم.
توجه داشته باشید که زندگی در آمریکا جرم نیست.
دوستان سلام
میشه لطفا بهم بگید چیکار کنم من ۲سال و ۴ ماه سابقه جور کردم ولی همون طور که گفتم فقط ترجمه کردن برام و مهر دادگستری و وزارت خارجه نمی زنن چون جواز می خوان که هیچ کس جوازش رو نمیده ): حالا بدون مهر قبوله؟البته هر چند که دیگه برگه قرمز دادن و این یه شانسه ۱٪ هست برام. من حنا هستم همونی که تو انکارا بودم دوستم ازتون کمک خواسته بود.دوباره شنبه دارم میرم اگه چیزی هست که کمکم کنه بهم بگید لطفا...

دوست عزیز ، سلام
تا جاییکه من می دونم برای مهر دادگستری ، آخرین روزنامه رسمی شرکت رو می خوان نه جواز رو ولی اگه در مورد شما اینطوری هستش که جواز رو می خوان و شما هم نمی تونید تهیه کنید که دیگه فکر کردن نداره . . . شما همه تلاشتون رو انجام دادید . . . مثبت فکر کنید و با توکل به خدا برید . . . حتما با ویزا بر می گردید . . .
موفق باشید

امیدوارم که این بار با خبر خوب برگردم. چون دفعه پیش حتی ذره ای هم شک نداشتم. امیدوارم تمام بچه هایی که می رن با خبرهای خوب بر گردن...
تشکر کنندگان: MPU ، tamanna ، maaref ، SH1A2R3

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط hana87 - 2011-09-23 ساعت 20:28
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط sasaj58 - 2008-05-18 ساعت 16:26
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط samad - 2008-05-18 ساعت 18:10
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط good - 2008-05-18 ساعت 18:24
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط mre - 2008-10-13 ساعت 20:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: