2011-09-24 ساعت 01:20
(2011-09-24 ساعت 01:07)mansour*** نوشته: من پیشنهاد دارم با اینکه الان تعطیل هستش ویکشنبه باز میشه بانکها وبا توجه مهم اینکه الان برای اینها پرواز وجود نداره زیرا ایران ایریکشنبه .چهارشنبه پرواز داره مگر با یک پرواز دیگر در روز مقرربرسندآنکارا.
همانطور که شما گفتید درسته بشرطی که اینها وقت داشته باشند پرینت ومهر مترجم خیلی آسون است ولی اگر وقت کافی مهیا بشه. البته اگر از طریق صرافی هم اقدام بشه وقت کمتری ازشون گرفته میشه. در نهایت اینکه اونجا ازشون اسپانسر خواستن حالا پول وتمکن نشون بده اون برداشت وسلیقه اون آفیسر هستش اما من حس میکنم ویزا بهشون میدن با توجه به اینکه 4نفر هستند حداقل باید 50هزار دلارارائه کنندحداقل.
(2011-09-23 ساعت 23:50)javad_2 نوشته:(2011-09-23 ساعت 23:04)goli20 نوشته: آقای جواد برای یک شنبه شب هم پروازها پره ما کی حساب پرکنیم کی پرینت بگیریم و کی بریم..قرار شد بابام بره ما اینجا پرینت و فکس کنیم..دارن چه ایرادی میگیرن؟؟ اگه ما بجای اسپانسر حساب ببریم بیشتر ایراد نمیگیرن؟
گفتن یا اسپانسر یا حساب بعدش فقط با ترجمه و مهره مترجم کافیه حساب رو هم فقط موجودی ببرین ، تو قوانین شفاف نوشته یا تمکین مالی و یا اسپانسر ، شاید مبلغی که تو حساب بوده کم بوده برای همین اینو گفتن
گلی جان مطمئن باش ویزا رو میگیرین نگران نباشید