2011-09-24 ساعت 12:10
(2011-09-24 ساعت 11:15)alinajafi6280 نوشته: سلامدوست عزیز اگر واقعا میخواهید به کانادا مهاجرت کنید فکر رزیدنسی در ایران را از سر بیرون کنید.مدرک تخصص ایران را اصلا قبول ندارند و شما باید از اول مثل پزشکان عمومی مسیر را طی کنید.حتا اگر شما فوق تخصص هم بگیری و هیات علمی هم باشی اونجا باید تشریف ببرید رزیدنسی.اگر تخصص داشته باشید ممکن است بد از دادن امتحانات و قبولی و متچ شدن در رزیدنسی کانادا به خاطر داشتن تخصص مقداری به شما تخفیف دهند و به اصطلاح fast track شوید.نه گفته نماند که ایالات انتاریو،چند رشته را الام کرده (تا جائی که یادم است پنج رشته شامل زنان،اطفال،بیهوشی و یکی دو تا یه دیگر که یادم نیست،برای اطلاعات بیشتر به این سایت بروید http://www.cehpea.ca/) که بد از گذراندن امتحانات متعدد و بورد کانادا تخصصشان را قبول میکند که شرایط آن بسیار سخت است و مثلا برای رشتهٔ بیهوشی پارسال یک نفر را به این طریق گرفته بودند.اشتباه من را نکنید زیرا تخصص در ایران اگر میخواهید بروید کانادا یا آمریکا یعنی دور ریختن عمر و وقت و انرژی.اگر میخواهید به کانادا بروید از همین حالا تورنتو نت را بخوانید و به فکر تافلIBT بالای ۹۵ باشید(بعضی ایالتهای سرد مثل سیچو آن،IELTSبالای ۷ هم قبول دارند).شما قبل از رفتن میتوانیدMCCEE را در خارج از کانادا بدهید ولیMCCQ1,MCCQ2 را باید در خود کانادا و در صورت داشتن پرمننت رزیدنسی بدهید.
من دانشجوی سال آخر پزشکی هستم و امکان امتحان رزیدنتی را دارم می خواستم بدونم اگر ایران تخصص بگیرم و بعد برای کانادا اقدام کنم آیا مدرک تخصصی من بعد از گدراندن امتحانات کانادا مورد قبول آن کشور هست یا نه؟
یا بهتر است که در همین شرایط بدون تخصص برای کانادا اقدام کنم؟
با تشکر اگر زودتر جواب دهید ممنون می شوم....
به این سایت بروید و اگر وقت بگذارید تمام اطائلت لازم را آن جا خواهید یافت.من خیلی خلاصه عرض کردم و اطلاعات کامل در این سایت است
www.pcrc.org
موفق باشید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,

تعداد افراد با این کیس:3