2011-09-27 ساعت 18:19
(2011-09-27 ساعت 16:08)Jubin نوشته:(2011-07-16 ساعت 17:58)Donkey chance نوشته:(2011-07-16 ساعت 16:16)hoseyn نوشته: ممنون ولي توضيحتون خيلي حرفه اي و خلاصه بود. امكان تشريح بيشتر وجود داره؟
یعنی من با شماره کیس نامبر 2011AS33xxx ، از سپتامبر سال پیش هر ماه در سایت TRAVEL.STATE.GOVدر بخش ویزا بولتن اطلاعات مربوط به آن ماه را چک میکردم.
با توجه به شماره ام که در سال 2011 به نسبت شماره ی بالایی بود بالاخره در بولتن ویزای ماه ژوئن امسال نوبت من شد و برای مصاحبه تا شماره ی 33775 کارنت شدند که من هم جزو آن ها بودم و با ایمیل به KCC و سفارت از زمان دقیق مصاحبه ام با خبر شدم، هر چند که چند هفته بعد از منتشر شدن بولتن، نامه دومم هم که حاوی زمان مصاحبه بود به دستم رسید.
خلاصه در این بولتن ویزا ها که هر ماه در سایت منتشر میشود ، مشخص میشه که برای ماه بعدی تا چه محدوده ای از شماره کیس نامبر ها برای مصاحبه می توانند به سفارتهای مربوطه بروند ( یعنی با اعلام محدوده ی شماره ها در هر ماه، اگر شماره ی شما در آن محدوده باشد ،پرونده ی شما برای انجام مصاحبه به جریان افتاده یا کارنت شده).
در سایت مربوطه که آدرسش را گذاشتم اگر به آخرین بولتن ویزا که برای ماه AUG 2011هست مراجعه بفرمایید می بینید که در جدول 4 ام که مربوط به این ماه است همه ی کیس نامبر های آسیا کارنت شدند و ماه بعدی یعنی سپتامبر همه ی دوستان با هر کیس نامبری مصاحبه می شوند، در صورتی که اگر به جدول بالایی آن یعنی بولتن ویزای ماه JUL نگاه کنید برای آسیا عدد 39750 نوشته شده که یعنی از شماره های بولتن قبلی(ماه ژوئن)که 33775 بود تا 39750 برای ماه آگوست مصاحبه خواهند شد.
البته امکان به تعویق انداختن زمان مصاحبه از طریق مکاتبه با KCC هم وجود دارد
امیدوارم تا حدودی متوجه شده باشید
در ضمن توصیه می کنم در حال حاضر به فکر پر کن با دقت فرم ها برای خودتان و اگر متاهل هستید برای خانواده تان ( فرزندان زیر 21 سال در هنگام ثبت نام لاتاری)باشید. در هر مرحله اطلاعات مورد نیاز را کم کم متوجه خواهید شد.
سلام
با اين حساب اونايي كه كيس نامبرشون بالاست مثلا 67000 اونا چي ميشه ؟
يعني زمان به چك كردن پروندشون نميرسه ؟
دق مرگ شدم. آخرشم نفهميدم پرونده منو ميبينن يا ميره تو سطل آشغال ؟
بابا همه رو برای مصاحبه دعوت می کنن. کیس نامبر منم پایین نیست اصلا. اولش خیلی نگران بودم ولی حالا بیشتر مشغول برنامه ریزی هستم تا نگرانی. بالاخره بقول خیلی از دوستهای مهاجر سرایی ما به اندازه کافی خوش شانس بودیم که جزو برنده ها باشیم. اتفاقا شما خوبه که کیس نامبرت بالاس و خیلی وقت دارین برای جمع آوری مدارک و با توجه به آمار 2011 خیلی از این کیس بالاها یک ضرب ویزا گرفتن.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011