کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
(2011-09-26 ساعت 22:14)Hmax نوشته:  
(2011-09-13 ساعت 20:30)Hmax نوشته:  سلام
من دوبار به KCC میل زدم، هر دوبار یه چیزی تو همین مایه ها اومد Sad

Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دفعه ی اول، اول قامیلم رو نوشته بودم بعد اسمم، گفتم شاید برای همین اشتباه شده، بعد دوباره جای اسم و فامیل رو عوض کردم فرستادم بازم همین رو گفتند
در ضمن تاریخ رو هم با همون فرمت خودشون زدم
بزرگ کوچیک نوشتن حروف تاثیری داره؟ پس چرا این طوریه Sad

دوستان من یه سوال اساسی دارم، من موقعی که فرم لاتاری رو پر کردم، پاسپورت نداشتم و تاریخ تولدم رو توی یکی از این سایتا چک کردم و فرستادم، بعد از این که پاسپورت گرفتم، فرمهای 230 و 122 رو با تاریخ پاسپورت پر کردم که ممکنه متفاوت با اون تاریخ اولی باشه
الان می خوام بدونم که KCC کدوم تاریخ رو مبنا قرار میده، تاریخ قید شده در ثبت نام رو یا تاریخ قید شده در فرمهای 230 و 122 رو، اگر اینا متفاوت باشن چی کار باید کرد؟ از کجا میشه تاریخ اولی رو پیدا کرد؟

سلام

هم سوال شما اساسيه هم اشتباه احتمالی شما !!!

دوست عزيز مغايرت در تاريخها يكی از اساسی ترين اشتباهات در پروسه لاتاری هست.تاريخی كه شما در فرمهای آنلاين ثبت كردی مبنی كار خواهد بود و ساير تاريخها با اين تاريخ مقايسه خواهد شد.اميدوارم كه درست عمل كرده باشيد چون در غير اينصورت پروسه كاری شما به مشكل بر خواهد خورد و هيچ پاسخی از كی سی سی نخواهيد گرفت.

برای اطمينان يك ايميل بزنيد و طبق فرمت نام، نام خانوادگی، شماره كيس، تاريخ تولد و كشوری كه از اون برای لاتاری اقدام كرديد رو ذكر كنيد به همراه يك سوال در زمينه فرمها.

ايشالا اگر همه چيز درست باشه پاسخ سوال شما داده خواهد شد و خدای نكرده اگر تاريخها مغايرت داشته باشند به شما در جواب گفته خواهد شد : is NOT match the case"

تلفن هم می تونيد بزنيد چون در ابتدا همين مشخصات رو از شما می خوان و اگر درست باشه بهاهتون حرف می زنن.

موفق باشيد
God Bless America Cool
تشکر کنندگان: Hmax

پیام‌های این موضوع
RE: نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - توسط dr4mir - 2011-09-28 ساعت 02:23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان