2011-09-30 ساعت 13:46
سلام به همگی من تا امروز به این تاپیک نیومده بودم اما این یک هفته هر روز کلیرنس بچه های 2011 رو خوندم و باهاشون خندیدم و گریه کردم...متاسفانه چند نفری به دلیل تموم شدن زمان لاتازی 2011 نتونستن ویزا بگیرن و دست خالی بر می گردن... این شد که گفتم بیام اینجا و بر خلاف نظر آقای افشین معتقدم که اتفاقا باید از همون روز اول به فکر آخرش که همون کلیرنس هست باشید چرا که این مساله چیزی نیست که بخواید باهاش احساسی برخورد کنیم و باید منطقی باشیم...همون طور که الان یک سری از دوستان 2011 نتونستن ویزا بگیرن و همین طور دوستای سال های قبل 2010،2009 ، پس باید از الان به این موضوع ها هم فکر کنید و خودتون رو آماده همه چیز بکنید...درسته که این واقعا بی عدالتیه که بعضی ها به خاطر کیس نامبر بالا کلیر نخوردن اما به هر حال چیزیه که هست و باید به همه ایم ها فکر کنیم و اگر خدایی نکرده به سرنوشت مشابهی با این دوستان مواجه شدیم بدونیم که چه جوری راهمون رو پیش بگیریم...به شما هم پیشنهاد می کنم بخونید اینن مطالب رو به من که خیلی کمک می کنه! البته اگه از این آدمایی هستید که نا امید می شید و زندگی رو به خودتون زهر می کنید نخونید....اممیدوارم سال دیگه این موقع با خوشحالی پرونده 2012 رو ببندیم
به امید او روز و روزهای خوب
به امید او روز و روزهای خوب
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب