2011-10-01 ساعت 20:18
(2011-10-01 ساعت 09:38)بنفشه نوشته:بنفشه خانم گل(2011-09-28 ساعت 23:08)dreamer60 نوشته: ... تاپیک های موجود پاسخ گوی این نیاز هست ... پیشنهاد می کنم که اگر واقعا" وجود چنین تاپیکی رو لازم می دونید حداقل به صورت موقت اون رو باز بفرمایید و با توجه به اینکه شاید این مشکل هر 100سال یک بار اتفاق می افته(این از شانس بد ماهاست دیگه
) می تونید بعد از اینکه انشا.. همگی این مرحله رو پشت سر گذاشتیم تاپیک رو حذف کنید تا هم به سبک بودن حجم مهاجرسرا کمک کنیم و هم به آیندگانی که شاید دیگه با همچین مشکلاتی روبرو نشوند و وجود چنین مباحثی اونها رو گیج نکنه .
باز هم از همه دوستانی که در این مدت به حفط نظم و آرامش مهاجرسرا کمک می کنند تشکر و قدردانی می کنم.
ممنون دوست عزيز براي من هم خيلي جالب است كه يك پرونده دوباره بررسي پروسه داشته باشد آن هم بعد از اينكه همه چيز انجام شده است اگر comrun عزيز هم موافق هستند زحمت ايجاد آن را بكشند به دليل اينكه ايشان اطلاعات خوبي دارند .
اولا" از اظهار لطفی که به بنده دارید، نهایت سپاسگزاریو دارم. فرمودبد که اطلاعات خوبی دارم، در کمی اطلاعات همین بس که چرا میبایستی به عنوان فرزند یک سیتیزن برای من فایل بشود؟ اگر اطلاعات خوبی داشتم، باید حداقل از 7سال پیش آمریکا بودم.
اما امان از طولانی شدن و گره افتادنای مکرر در پروسه ویزای ما. راجع به این موضوع که تاپیک تازه ای ایجاد بشه، کمی بررسی کردمو دیدم که همون طور که dreamer عزیز هم گفتند، تاپیکهای مختلفی برای مسائل مختلف پروسه مهاجرت موجوده و دوستان متعددی به تفصیل هر خبر یا پیشرفتیو درج کردند . مثلا خواهر من که مصاحبه کرده و شامل کلیرنس شده، مباحث و اخبارشو در تاپیک کلیرنس دنبال میکنه و من که کارنت نیستم، در تاپیک ویزا بولتن. من نمیدونم که اگر قرار باشه با موافقت مدیران محترم، نام تاپیک سوال در مورد backgroud check تغییر داده بشه و بخواهیم ادامه بحثو با توجه به شباهت به پروسه دوستانی نظیر آقای varozhan در اون تاپیک دنبال کنیم، در حالی که شما هم کلیر شدید و هم کارنت، چه نامی برای اون تاپیک انتخاب بشه که مناسب باشه. شما همه این مواردو طی کردید ولی اصلا معلوم نیست و حتی مطمئن نیستیم که چرا دوباره به شما گفته شده صبر کنید یا بررسی مجدده، چیه.
میبخشید که حرافی کردم ولی واقعا با این مورد خاص نمیدونستم که چطور خدمتی میتونم بکنم. واقعا مواردی پیش میاد که کسی پاسخ شفافی براش نداره. نظیر اون پسر 12 ساله که شامل کلیرنس!!! شده و با وجود ویزا گرفتن پدر و مادرش در همون روز مصاحبه و پیگیریهای چند ماهه و 4 بار پیام کنسولگری در دبی برای آوردن پاسپورت جهت صدور ویزا، هنوز ویزاش صادر نشده!