(2011-10-02 ساعت 16:44)mehdi3261 نوشته: با سلام
اولا من نمیدونم این تحلیل رو از کجا آوردین ؟؟؟؟؟؟ به نظر من اصلا درست نیست و بدور هرگونه دلیل و برهان هست . این تحلیل ها فقط دل بچه های جدبد رو خالی میکنه . من خودم الان بجز پرونده لاتاری 2 تا پرونده مهاجرتی دیگه هم دارم . یکیشون مربوط به استرالیا هست که الان حدود 3 سال هست و دیگری کبک. در هردو مورد سکیوریتی چک های به نسبت سختگیرانه تر از آمریکا دارن . در سکیوریتی چک استرالیا به راحتی میفهمن که کار قبلیت چی بوده و ............. در ثانی الان دیگه به راحتی میشه از طریق اینترنت و سایت بیمه سابقه بیمه افراد رو درآورد و ..................
پس اولا نباید دروغ گفت در فرم ها و ثانیا آمریکا مخصوصا افراد با تحصیلات و زبان خوب رو میخواد ، چون اگه دقت کرده باشین در مورد اسپانسر یا مدارک مالی ، آفیسر ها به افرادی که زبان انگلیسی خوب نمی دونن و یا از نظر سابقه کاری و تحصیلات بالا نیستن خیلی گیر میدن ، چون میدونن این گروه از افراد میرن آمریکا و کار بی کار و ...............
پس نتیجتا باید گفت در مورد کارهای نیروگاهی و غیره ...... و خدمت در سپاه و ارتش و غیره..... این تحلیل ها اصلا درست نیست و همه چی به برداشت آفیسر از شما بستگی داره . پس دل بچه های جدید رو خالی نکنین .
هرکی که کلیر نشده یه مشکل منحصر به فرد داشته که نمیشه با بقیه مقایسه کرد . یکی سپاه، یکی کار دولتی ( که اون هم هزار بخش داره) و یکی اشتباهات شاید کوچک در فرمها که آفیسر و FBI رو حساس کرده ......پس لطفا جمع بندی و تحلیل نفرمایید . از این تحلیل ها در سالهای قبل هم بوده که فقط استرس بیخود به بچه ها وارد شده .
در ضمن این نکته رو فراموش نکنیم که در سایت لاتاری تاکید شده که ارسال فرمها هرچه سریعتر باشه ، پروسه سریعتر پیش میره ........ چون از لحظه دریافت فرمها توسط KCC و بررسی اولیه فرمها به منظور پیدا کردن ایرادات و تناقضات ، بلافاصله جهت FBI چک ارسال میشه . پس اگه شما اصلا سپاهی باشید و تو حراست فلان اداره دولتی کار کرده باشین ، اگر مدارک رو سریع و بدون عیب و تناقض فرستاده باشی ........ FBI چکت طولانی هست ولی بالاخره تموم میشه و نمیتونین با فلان آقای دکتر یا مهندس که معاف بوده و کار خصوصی داشته ولی مدارک رو دیر فرستاده و کلیر نشده مقایسه کرد .
ببخشید از پر حرفی ولی دیگه نتونستم در مقابل اینگونه تحلیل های ..... ساکت بمونم
در نظر داشته باشید پروسه لاتاری و بخصوص بحث پر کردن فرم ها و مصاحبه، بکل با روش های مهاجرتی دیگر و یا ارسال رزومه برای تقاضای کار متفاوت است.
اول اینکه، در مورد کیس های لاتاری این موضوع که امریکا دنبال افراد تحصیل کرده و متخصص می باشد کاملا" اشتباه است. چرا که اساس لاتاری بر تنوع حضور ملیت هاست نه تامین نیروی متخصص در آن کشور.
و اتفاقا" نداشتن تخصص و تحصیلات بالا برای برندگان لاتاری از نظر مدت کلیرنس یک مزیت می باشد. و با مدت زمان کلیرنس نسبت عکس دارد. و تنها داشتن دیپلم 12 ساله کافیست.
دوم اینکه، آشنا نبودن با زبان انگلیسی در مورد برندگان لاتاری مشکلی ایجاد نخواهد کرد، اصلا" در سفارت آنکارا شما پیش از مصاحبه می توانید زبان فارسی را برای مصاحبه انتخاب کنید. آشنایی با زبان تنها برای بحث اسپانسر ممکنه بکارتون بیاد.
سوم اینکه، ارسال فرم ها در اسرع وقت مطمئنا" در پیشرفت کار تاثیر مثبت خواهد داشت اما اصلا" این تصور رو نداشته باشید که این موضوع شرط کافی خواهد بود.