کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-10-02 ساعت 18:38)HOMAYON53 نوشته:  ببخشيد من مي خوام برم دالاس - ماه FEB- و امروز قيمت بليط از لوفتانزا گرفتم 1800 براي هر نفر. دوستان واقعا قيمت ها همينه؟
ما از دفتر KLM قیمت گرفتیم، ۱۵۹۰، واسه اواسط نوامبر، از چند تا آژانس هم که پرسیدم همه همین قیمت یا بیشتر گفتن، به نظر میرسه آژانس‌ها خودشون از یکی‌ از دفاتر خرید می‌کنن، لوفتانزا هم قیمت گرفتم ۱۲۶۰، که ما تصمیم گرفتیم با KLM بریم چون توقفش کمتره.
ضمنا لوفتانزا فقط ۱ چمدون ۲۳ کیلو برای هر نفر مجاز هست، و به ازای ۲۳ کیلو دوم 70 دلار اضافه می‌شه، که اگه این مبلغ رو اضافه کنیم به قیمت بلیط تفاوت چندانی با KLM نداره، KLM، دو ساعت توقف داره، لوفتانزا ۷ ساعت، مسیر ما اینه: تهران- آمستردام- دیترویت (ایالت میشیگان)
KLM: 22044757 Lufthanza:83388

غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: najibi ، goli20 ، mitr.p ، maaref ، hojat_nj

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط maryam58 - 2011-10-03 ساعت 13:27

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان